Poezi

100 lirikat
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

100 lirikat

800 L

..

Apokalipsi i Kasandrës
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Apokalipsi i Kasandrës

750 L

Monologu poetik dhe dramatik “Apokalipsi i Kasandrës”, me nëntitull dytësor “Lajm lindës”, që i prez..

Arti i poezisë
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Arti i poezisë

1,000 L

Si i qasemi artit të poezisë? Ky libër është ngacmuar nga pyetje që ngrihen shpesh në auditorët tanë..

Darka
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Darka

800 L

Duket thjesht një darkë e zakonshme e dy çifteve prindërish të nderuar në një restorant luksoz. Por ..

Grimca
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Grimca

500 L

Në librin Grimcat do të lexoni përralla dhe poezi.PërrallatPërralla tërheqëse, që të mbajnë pa frymë..

Këngët e Milosaos
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Këngët e Milosaos

700 L

Përshtatja e poemës Këngët e Milosaos në gjuhën e sotme shqipe nga studiuesi Dhimitër Shuteriqi e le..

Kjo dhimbje është imja
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Kjo dhimbje është imja

550 L

“... E lumi i qetë të vazhdojë të rrjedhë,ndritshëm, i lagësht, i thellë,që në breg të lumit të mund..

Libri i dashurisë
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Libri i dashurisë

1,000 L

Rumi është poeti mistik më i zjarrtë dhe më i thellë i njerëzimit. Praninë përherë në të tanishmen i..

Lulet e së keqes
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Lulet e së keqes

900 L

Disa më kanë thënë se këto poezi mund të bëjnë keq; nuk jam gëzuar për këtë gjë. Ca të tjerë, shpirt..

Një histori ngritur mbi imazhe të prera
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Një histori ngritur mbi imazhe të prera

600 L

Poezitë në këtë përmbledhje drejtohen kah jetës, kah brengës, kah dëshirës për t’u kuptuar, për t’u ..

Poezi të zgjedhura
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Poezi të zgjedhura

900 L

Vëllimi Poezi të zgjedhura është një përmbledhje poezish e zërit lirik më të guximshëm dhe më të ang..

Rumi i ndaluar
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Rumi i ndaluar

950 L

Pas takimeve të panumërta dhe jetëdhënëse me Shemsiun e Tabrizit, Rumi, ky mistik i madh i shekullit..

SAPFÓ
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

SAPFÓ

1,000 L

Përse Sapfó, theksuar më o dhe me një “p” në mes, dhe jo Sáfo, me theks më a, siç e dëgjojmë zakonis..

Të mjaftueshmëve me gjëra të vogla
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Të mjaftueshmëve me gjëra të vogla

600 L

Prandaj kam dashur që poezia ime mu në zemër të atdheut të jetë si një plagë e vjetër që hera-herës ..

Xhim Morrison: ky është fundi
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Xhim Morrison: ky është fundi

1,000 L

Pak njerëz kanë pasur fatin ta përjetojnë një gjë të tillë. Ai kishte mundur t`ia plotësonte portret..

Zbulesa e modernitetit
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Zbulesa e modernitetit

800 L

Zbulesa e modernitetit lidh, në një vepër të hapur, tekstet autoriale për modernitetin letrar, të s..