LiteratureRefine Search

Bijtë e gënjeshtrës
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Bijtë e gënjeshtrës

1,000 L

Libri “Bijtë e gënjeshtrës” i Scott Peck është një libër që të tërheq që në faqen e parë, sepse ësht..

Rruga në të cilën rrallë shkohet
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Rruga në të cilën rrallë shkohet

1,060 L

Libri “Rruga në të cilën rrallë shkohet” është shitur në 6 milion kopje vetëm në SHBA. Më pas, shumë..

Sekretet e mendjes
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Sekretet e mendjes

500 L

Libri Sekretet e Mendjes merret me dy aspekte kryesore të rrugëtimit të qenies drejt niveleve më të ..

100 lirikat
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

100 lirikat

800 L

..

Antitabu këshilla për miqtë
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Antitabu këshilla për miqtë

900 L

Shaban Murati është “Mjeshtër i Madh” në diplomaci. Ai ka qenë diplomat karriere, studiues i marrëdh..

Apokalipsi i Kasandrës
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Apokalipsi i Kasandrës

750 L

Monologu poetik dhe dramatik “Apokalipsi i Kasandrës”, me nëntitull dytësor “Lajm lindës”, që i prez..

Arti i poezisë
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Arti i poezisë

1,000 L

Si i qasemi artit të poezisë? Ky libër është ngacmuar nga pyetje që ngrihen shpesh në auditorët tanë..

Ballkanizimi i Europës
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Ballkanizimi i Europës

1,000 L

Ballkanizimi i Europës është jo vetëm një përshkrim i gjendjes në Europë, që lexohet me shumë ëndje,..

Bar Sahara
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Bar Sahara

650 L

Në këtë përmbledhje me tregime të shkurtra, subjekti ndërtohet sipas impresionit të ndjesisë, jo duk..

Burgosja e poetit Ovidius
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Burgosja e poetit Ovidius

800 L

Në romanin “Burgosja e poetit Ovidius” shkrimtari rumuno-shqiptar Liviu Lungu i referohet një fakti ..

Castigat
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Castigat

900 L

Edhe pse me prejardhje nga shprehja latine Castigat ridendo mores, “i korrigjon zakonet duke q..

Dalia
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Dalia

700 L

Ky roman mbështetet në një ngjarje të vërtetë. Është historia e dy grave që i përkasin një kohe tjet..

Darka
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Darka

800 L

Duket thjesht një darkë e zakonshme e dy çifteve prindërish të nderuar në një restorant luksoz. Por ..

Dhelprat e shkretëtirës
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Dhelprat e shkretëtirës

1,100 L

Dy dhelpra dhe një sekret. I takon Morisit që ta zbulojë. Në moshën 11-vjeçare sapo është shpërngulu..

Dita e shtatë
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Dita e shtatë

1,000 L

“Dita e shtatë” - një udhëtim në ferrin e kohëve moderne, ku na udhëheq Yang Fei, heroi kryesor i ro..

Ëndrra e Walacek-ut
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Ëndrra e Walacek-ut

800 L

Piktori i famshëm zvicerano- gjerman, Paul Klee, veprën e tij Alphabet I (1938), e pikturoi mbi faqe..

Estetika e romantizmit
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Estetika e romantizmit

1,000 L

Romantizmi ka qenë një revolucion në ndjeshmëri dhe në shije, që përqafoi dhe shndërroi në mënyrë të..

Faqja e fundit
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Faqja e fundit

800 L

Melsi, gazetar dhe shkrimtar shqiptar që jeton në Greqi prej njëzet vjetësh, kthehet me ngut në vend..

Femra të mençura, zgjedhje të gabuara
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Femra të mençura, zgjedhje të gabuara

600 L

Si ta gjeni mashkullin e vërtetë dhe t’i shmangeni jo të vërtetit... Dy psikologët klinikë, dr. Kon..

Fizika e trishtimit
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Fizika e trishtimit

1,050 L

Duke përdorur mitin e Minotaurit si vorbullën e të gjithë veprës, e cila mund të quhet edhe roman, a..