Kur mami dhe babi harruan të ishin miq

Jennifer Moore-Mallinos

550 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030068

  • Availability:1592

  • VAT is included in the price!

Authors:Jennifer Moore-Mallinos
Description:Prindërit e mi dikur ishin shumë miq dhe unë ndihesha e lumtur. Ne çdo gjë e bënim së bashku. Më pas, gjërat filluan të ndryshonin. Prindërit e mi ishin gjithnjë të mërzitur me njëri-tjetrin dhe vetëm grindeshin. Nisa të mendoj se ishte faji im që prindërit e mi nuk ishin më shokë; por tani e kuptoj se është më mirë që secili të jetojë në shtëpi më vete. Çfarëdo që të ndodhë, mami dhe babi im do të jenë prindërit e mi... dhe, për më tepër... ata gjithmonë do të më duan mua.
Publisher:Albas
Translated by:Sofiana Filipi
Year:2011
Pages:36
ISBN:978-9989-108-78-5
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products