Kube ndërtuese – Mjetet e transportit (55 elementë)

Cubica

2,890 L

Sasia:

  • Code:09CU13913

  • Availability:Out Of Stock

  • VAT is included in the price!

Authors:Cubica
Description:Fëmijët nëpërmjet kësaj loje: familjarizohen me format gjeometrike, prezantohen me ngjyrat, zhvillojnë aftësitë motorike dhe zhvillojnë të menduarin logjik.
Material:wood, color
Quality:Të gjitha lodrat përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe sigurisë. Lodrat janë të testuara dhe akredituara në laborator.
Recommended age:Over 18 months
Category:Didactical toys
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.