Kolovajtëse didaktike (3 në 1)

Pino

1,970 L

Sasia:

  • Code:098637

  • Availability:17

  • VAT is included in the price!

Authors:Pino
Description:

Të mësuarit e numrave është argëtuese me ndihmën e formave shumëngjyrëshe të luleve, të cilat radhiten në shkopinj me gjatësi të ndryshme. Këto aktivitete, përveç mësimit të numrave, vargjeve dhe ngjyrave të shumta, nxisin fëmijët të zhvillojnë saktësi, lëvizshmëri të mirë, përqendrim dhe përfundim. Krijimi i varëseve të perlave, dmth. formë në litar, është lojë e shkëlqyer për muskujt e krahut, koordinimit dhe durimit. Loja e barazpeshës, përfitohet kur në stendë vendoset shtesa, e cila e kthen stendën në një “kolovajtëse”. Qëllimi është të vendosen të gjitha lulet në stende, pa rrëshqitur asnjë.

Largoni amballazhin dhe paketimin përpara se ti jepet lodra fëmijës.

Ngjyrat dhe format mund të dallohen sipas eksponimit që kanë në kuti.

Ruajeni paketimin për këshillim sepse përmban informata të rëndësishme.

Material:wood, color, twine
Quality:Të gjitha lodrat PINO përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe sigurisë. Lodrat PINO janë të testuara dhe akredituara në laborator në përputhje me standartet EN71 dhe direktivës Evropiane për siguri të lodrave.
Recommended age:Over 2 years
Category:Didactical toys
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.