Kjo dhimbje është imja

Miranda Shehu - Xhilaga

550 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030583

  • Availability:149

  • text_vat

Authors:Miranda Shehu - Xhilaga
Description:“... E lumi i qetë të vazhdojë të rrjedhë,

ndritshëm, i lagësht, i thellë,

që në breg të lumit të mund të rrimë,

e ti të mund të thuash: “Po zhytem!”

e unë të them: “Mund edhe të mbytem,

në atë lumë jete që që josh aq shumë...”

E të mund të themi: “Është ndryshe çdo lumë”,

e ti të thuash (si Herakliti):

“Asnjë burrë nuk hyn dy herë në të njëjtin lumë,

sepse, nuk është i njëjti lumë,

as i njëjti burrë...”

Publisher:Albas
Year:2018
Pages:164
ISBN:978-9928-282-55-2
Tiranë:Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.