Bijtë e gënjeshtrës
Ulje

Bijtë e gënjeshtrës

800 L1,000 L

Libri “Bijtë e gënjeshtrës” i Scott Peck është një libër që të tërheq që në faqen e parë, sepse ësht..

Rruga në të cilën rrallë shkohet
Ulje

Rruga në të cilën rrallë shkohet

848 L1,060 L

Libri “Rruga në të cilën rrallë shkohet” është shitur në 6 milion kopje vetëm në SHBA. Më pas, shumë..

Sekretet e mendjes
New
Ulje

Sekretet e mendjes

800 L1,000 L

Libri Sekretet e Mendjes merret me dy aspekte kryesore të rrugëtimit të qenies drejt niveleve më të ..

Femra të mençura, zgjedhje të gabuara
New
Ulje

Femra të mençura, zgjedhje të gabuara

480 L600 L

Si ta gjeni mashkullin e vërtetë dhe t’i shmangeni jo të vërtetit... Dy psikologët klinikë, dr. Kon..

Klubi 5 e mëngjesit
New
Ulje

Klubi 5 e mëngjesit

880 L1,100 L

Në këtë libër revolucionar, punë rigoroze 4-vjeçare e autorit, ju do të zbuloni zakonin e të ngritur..

Kush do të qajë kur të vdesësh?
New
Ulje

Kush do të qajë kur të vdesësh?

640 L800 L

Dua të “jem përdorur” mirë kur të vdes. Sepse sa më shumë punoj, aq më shumë jetoj. I gëzohem jetës..

Mposhtja e djallit - Sekreti i lirisë dhe suksesit
New
Ulje

Mposhtja e djallit - Sekreti i lirisë dhe suksesit

1,120 L1,400 L

Në vitin 1938, pas publikimit të “Mendo dhe pasurohu”, librit më të shitur të të gjitha kohërave, Na..

Murgu që shiti ferrarin
New
Ulje

Murgu që shiti ferrarin

720 L900 L

MURGU QË SHITI FERRARIN është një tregim për avokatin e shkëlqyer Julian Mantëlli, të cilin mënyra ..

Përtej rrugës në të cilën rrallë shkohet
New
Ulje

Përtej rrugës në të cilën rrallë shkohet

800 L1,000 L

Pas suksesit të padiskutueshëm të librit të parë të Scott Peck-ut, Rruga në të cilën rrallë shkohet,..

Selfie: Uni i unit
New
Ulje

Selfie: Uni i unit

1,000 L1,250 L

Si u bëmë kaq të marrosur pas vetes dhe çfarë trajte po marrimNë këtë histori interesante psiko..

Shtrati martesor na ndan apo na bashkon?
New
Ulje

Shtrati martesor na ndan apo na bashkon?

480 L600 L

Ky libër me ndodhi të vërteta nga jeta në çift është ndërtuar mbi bazën e përvojave psikoterapike të..

Tantra
New
Ulje

Tantra

456 L570 L

Për pjesën më të madhe të jetës seksi është një forcë shtytëse për çiftin, thuajse njëlloj si dëshir..

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.