Lahuta e Malcis

Gjergj Fishta

400 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030304

  • Availability:1440

  • VAT is included in the price!

Authors:Gjergj Fishta
Description:“Lahuta e Malcis” çel serinë e botimeve “Lexim plus” të shtëpisë botuese “Albas”, duke u ofruar nxënësve të shkollave të mesme veprën madhore të Gjergj Fishtës në formën e një antologjie poetike: nga një vepër me rreth 17 mijë vargje “Lahuta e malcis...” e kësaj rubrike vjen me rreth 4 mijë vargje. Ndërhyrjet filologjike e ndihmojnë nxënësin në lexim, pa e prekur gjuhën e autorit. Parathënia (“Lahuta e Malcis, rileximi”) zgjeron horizontin e dijeve të nxënësve për kohën kur u shkrua vepra, për ngjarjet që pasqyron në të, si dhe për vlerat artistike të papërsëritshme edhe sot e kësaj dite...
Publisher:Albas
Prepared by:Dr. Tonin Çobani
Year:2011
Pages:159
ISBN:978-9928-02-121-2
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.