Kamioni me figura gjeometrike (1 deri në 5)

Cubica

2,320 L

Sasia:

  • Code: 09CU13425

  • Availability: 50

  • text_vat

Authors: Cubica
Description: Fëmijët nëpërmjet kësaj loje: zhvillojnë aftësitë motorike, prezantohen me ngjyrat, familjarizohen me format gjeometrike, zhvillojnë të menduarin logjik, zhvillojnë aftësitë sociale.
Material: wood, color
Quality: Të gjitha lodrat përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe sigurisë. Lodrat janë të testuara dhe akredituara në laborator.
Recommended age: Over 18 months
Category: Didactical toys
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.