Categories

——
Novels

——
Studies

Ndërto anijen (Koha e banjës)
New

Ndërto anijen (Koha e banjës)

1,080 L

Krijo me 3 miqtë e detitKafshët pluskojnë në ujë dhe mund të ngjiten në pllakat e banjës, kur janë t..

Ndërto traktorin (Koha e banjës)
New

Ndërto traktorin (Koha e banjës)

1,250 L

Krijo me 6 miqtë e fermës.Të buta si sfungjer, me shkumë dhe plot ngjyra pjesët e lodrës bëhen më ar..

Ngjyrat e ylberit

Ngjyrat e ylberit

550 L

Ylberi ka shumë ngjyra dhe secila ngjyrë është e ndryshme nga të tjerat. Edhe ne njerëzit jemi pak a..

Një udhëtim i rrezikshëm
New

Një udhëtim i rrezikshëm

700 L

Kokëdruthi, Kokëtapa dhe Kokëfirifiu largohen fshehurazi nga vendlindja e tyre, Qyteti Sdikuisht, pë..

Numëro 1-10 (Koha e banjës)

Numëro 1-10 (Koha e banjës)

1,120 L

Mëso numrat në kohën e banjësLuaj me balonat ku janë ngjitur numrat 1-10. Renditi balonat sipas radh..

Parqet kombëtare të Shqipërisë
New

Parqet kombëtare të Shqipërisë

5,000 L

Hapësira gjeografike dhe trashëgimia natyrore e saj është një nga dimensionet e rëndësishme të çdo q..

Shoqja ime ka sindromën Daun

Shoqja ime ka sindromën Daun

550 L

Ky libër rrëfen historinë e dy vajzave që takohen në një kamp veror dhe zënë miqësi të ngushtë; pava..

Shpresa më e madhe
New

Shpresa më e madhe

850 L

I shkruar nga zonjushë Kafka apo Kafka grua e letërsisë gjermane, siç është quajtur nga kritika Ilse..

Tuli Turtuli
New

Tuli Turtuli

700 L

ZGAVRADORI nuk është një pyll i zakonshëm. Aty jetojnë kafshë që ta rrëmbejnë zemrën dhe të bëjnë t'..

Vëllai im është autik

Vëllai im është autik

550 L

Të rritesh në një familje me një fëmijë me autizëm mund të jetë e vështirë, por pjesa më e madhe e f..