Princi i Lumtur

Princi i Lumtur

800 L

Seria e klasikëve për fëmijë vjen e re dhe e freskët, përmes titujve, si Princi i vogël, Piter Pani,..

Princi i Vogël

Princi i Vogël

600 L

Seria e klasikëve për fëmijë vjen e re dhe e freskët, përmes titujve, si Princi i vogël, Piter Pani,..

Sa e vështirë të jesh vetëm!

Sa e vështirë të jesh vetëm!

420 L

Lola do t’i kalonte pushimet e prillit te babi, mirëpo ai niset në një udhëtim pune në fund të botë..

Sfida për trurin

Sfida për trurin

900 L

Kjo seri përmban lojëra zbavitëse, logjike dhe inteligjente që e ndihmojnë fëmijën të zhvillojë kuj..

Sfidë! Një javë pa ekrane!

Sfidë! Një javë pa ekrane!

420 L

Shkolla e Lolës vendos të bëjë një sfidë: një javë pa ekrane! Dhe sfida vlen për të gjithë familjen...

Shtrigushja ime

Shtrigushja ime

500 L

Azdrubal Tirinanci nuk i lan kurrë dhëmbët, është i paedukatë dhe egoist. Por është edhe një djalosh..

Shumë zhurmë për asgjë!

Shumë zhurmë për asgjë!

420 L

Ka shumë njerëz që shkojnë në mal për sportet e dimrit, por ka edhe të tjerë, si Lola, që do të doni..

Si një e rritur

Si një e rritur

420 L

Lola ëndërron të ndihet e rritur: të ketë një celular dhe të dalë vetëm nëpër qytet. Por asaj nuk i ..

Stralisku

Stralisku

550 L

“Stralisku”, një prej romaneve më të rëndësishme të autorit italian Roberto Piumini, rrëfen miqësinë..

Tefta Tashko Koço

Tefta Tashko Koço

550 L

Tefta Tashko Koço (1910 - 1937), kjo bijë e një familjeje atdhetare, ishte ndër të parat soprano shq..

Xhon Lenon

Xhon Lenon

550 L

I lindur në Liverpul (Mbretëria e Bashkuar), ndonëse jetoi pak vjet, vetëm dyzet, Xhon Lenon revoluc..

Zemër

Zemër

950 L

Gumëzhitja e fëmijëve në ditën e parë të shkollës e gjer në të fundit, përzierja e kësaj zhurme me a..

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.