Psikologjia me zgjedhje 12

Psikologjia me zgjedhje 12

421 L

Psikologjia me zgjedhje 12 për klasën e 12-të të shkollës së mesme...

Qytetari 10

Qytetari 10

322 L

Qytetari 10 për klasën e 10-të të shkollës së mesme...

Qytetaria 3

Qytetaria 3

247 L

Qytetaria 3 për klasën e 3-të të shkollës 9-vjeçare...

Qytetaria 7

Qytetaria 7

230 L

Qytetaria 7 për klasën e 7-të të shkollës 9-vjeçare...

Qytetaria 8

Qytetaria 8

282 L

Qytetaria 8 për klasën e 8-të të shkollës 9-vjeçare...

Qytetaria 9

Qytetaria 9

151 L

Qytetaria 9 për klasën e 9-të të shkollës 9-vjeçare...

Retorika e përgjithshme figurat e komunikimit

Retorika e përgjithshme figurat e komunikimit

1,000 L

Historia e ideve, njëlloj si historia politike, shënon perëndime dhe restaurime, shfronësime dhe rik..

Sisteme logjike

Sisteme logjike

1,000 L

..

Sociologjia me zgjedhje 12

Sociologjia me zgjedhje 12

440 L

Sociologjia me zgjedhje 12 për klasën e 12-të të shkollës së mesme...

Struktura të dhënash

Struktura të dhënash

1,200 L

Kur flasim për strukturë të të dhënave, duhet të kemi parasysh jo vetëm mënyrën e organizimit të të ..

Teoria moderne letrare dhe tekstet antike

Teoria moderne letrare dhe tekstet antike

1,350 L

Një parashtrim i qartë dhe tërheqës i disa prej lëvizjeve më të rëndësishme të teorive letrare moder..

TIK 4

TIK 4

387 L

TIK 4 për klasën e 4-t të shkollës 9-vjeçare...

Udhëzues metodik për dosjen HOP-HOP

Udhëzues metodik për dosjen HOP-HOP

1,300 L

Këto metoda e teknika bashkëkohore të larmishme që janë përfshirë në këtë udhëzues metodik, janë kon..

Udhëzues metodik për librin 9 miqtë e mi

Udhëzues metodik për librin 9 miqtë e mi

1,300 L

ZBËRTHIMI I TEMËS. Njohuritë bazë gjuhësore, shkencore, sociale, artistike që duhet të fitojë fëmija..

Udhëzues metodik për paketën NJË HAP drejt SHKOLLËS

Udhëzues metodik për paketën NJË HAP drejt SHKOLLËS

1,300 L

ZBËRTHIMI I TEMËS. Në çdo faqe të tekstit të fëmijës janë paraqitur, me anë të situatave dhe materia..

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.