Gjuha shqipe 8

Gjuha shqipe 8

384 L

Gjuha shqipe 8 për klasën e 8-të të shkollës 9-vjeçare...

Gjuha shqipe 9

Gjuha shqipe 9

492 L

Gjuha shqipe 9 për klasën e 9-të të shkollës 9-vjeçare...

Gjuha Shqipe dhe Letërsia 1 (Macedonia)

Gjuha Shqipe dhe Letërsia 1 (Macedonia)

630 L

Gjuha Shqipe dhe letërsia 1 për gjimnazet e reformuara (Maqedoni)..

Gjuha Shqipe dhe Letërsia 1 profesionale (Macedonia)

Gjuha Shqipe dhe Letërsia 1 profesionale (Macedonia)

700 L

Gjuha Shqipe dhe Letërsia 1 profesionale për klasën e 1-rë të shkollave të mesme profesionale (Maqed..

Gjuha Shqipe dhe Letërsia 2 (Macedonia)

Gjuha Shqipe dhe Letërsia 2 (Macedonia)

760 L

Gjuha Shqipe dhe letërsia 2 për gjimnazet e reformuara (Maqedoni)..

Gjuha Shqipe dhe Letërsia 3 (Macedonia)

Gjuha Shqipe dhe Letërsia 3 (Macedonia)

830 L

Gjuha Shqipe dhe letërsia 3 për gjimnazet e reformuara (Maqedoni)..

Gjuha Shqipe dhe Letërsia 4 (Macedonia)

Gjuha Shqipe dhe Letërsia 4 (Macedonia)

830 L

Gjuha Shqipe dhe letërsia 4 për gjimnazet e reformuara (Maqedoni)..

Gjuhë Shqipe 6

Gjuhë Shqipe 6

539 L

Gjuhë Shqipe 6 për klasën e 6-të të shkollës 9-vjeçare...

Histori 10

Histori 10

437 L

Histori 10 për klasën e 10-të të shkollës së mesme...

Histori 6

Histori 6

218 L

Histori 6 për klasën e 6-të të shkollës 9-vjeçare...

Histori 7

Histori 7

300 L

Histori 7 për klasën e 7-të të shkollës 9-vjeçare...

Histori 8

Histori 8

281 L

Histori 8 për klasën e 8-të të shkollës 9-vjeçare...

Histori 9

Histori 9

297 L

Histori 9 për klasën e 9-të të shkollës 9-vjeçare...

Histori me zgjedhje 12

Histori me zgjedhje 12

813 L

Histori me zgjedhje 12 për klasën e 12-të të shkollës së mesme...

Historia 11

Historia 11

332 L

Historia 11 për klasën e 11-të të shkollës së mesme...

Historia 4

Historia 4

139 L

Historia 4 për klasën e 4-t të shkollës 9-vjeçare...

Kimia 1 (Macedonia)

Kimia 1 (Macedonia)

650 L

Kimia 1 për shkollat e mesme të drejtimit shëndetësi (Maqedoni)..

Kimia 10-11 Pjesa I & Pjesa II

Kimia 10-11 Pjesa I & Pjesa II

800 L

Kimia 10-11 pjesa e parë dhe pjesa e dytë për klasën e 10-të dhe 11-të të shkollës së mesme...

Kimia 9

Kimia 9

300 L

Kimia 9 për klasën e 9-të të shkollës 9-vjeçare...

Leksione për antropologjinë kulturore

Leksione për antropologjinë kulturore

800 L

Mitet dhe ritet janë të lidhura, midis vedi, ngushtësisht. Në të vërtetë, nuk ka rit që të mos jetë ..

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.