Pema e barazpeshës
New

Pema e barazpeshës

1,350 L

Një lodër me shumë qëllime. Pema e barazpeshës është një lodër didaktike me ndihmën e së cilës fëmij..

Pino Auto Natyrë

Pino Auto Natyrë

530 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Pino Didaktike

Pino Didaktike

3,450 L

Shtëpia didaktike është një lodër që ofron mundësi të ndryshme për shprehjen e fëmijëve përmes lojës..

Pino Dindolino

Pino Dindolino

1,650 L

Me ndihmën e Pino Dindolino fëmijët nëpërmjet lojës mësojnë raportin ndërmjet më të madhes ndaj më t..

Pino Express - tren

Pino Express - tren

2,200 L

Lojë edukative prej druri me shumë variante për të luajtur, zbavitur dhe mësuar. Përmban forma të nd..

Pino Fugë

Pino Fugë

140 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Pino Kështjella

Pino Kështjella

2,100 L

Është një lodër didaktike që ndihmon fëmijën të mësojë të dallojë ngjyrat dhe format, të përmirësojë..

Pino Krokodil

Pino Krokodil

1,650 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Pino Kubike Arsimore

Pino Kubike Arsimore

1,460 L

Është një lodër që udhëheq fëmijën drejt llojeve të ndryshme të procesve të mendimit duke i zotëruar..

Pino Litar

Pino Litar

500 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Pino Lodër Akrobati

Pino Lodër Akrobati

850 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Pino Lodër Fleksibël

Pino Lodër Fleksibël

360 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Pino Lodër me kafshë të ndryshme

Pino Lodër me kafshë të ndryshme

400 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Pino Lodër me levizje

Pino Lodër me levizje

430 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Pino Logjike (3 tema)

Pino Logjike (3 tema)

490 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Pino Logjike (6 tema)

Pino Logjike (6 tema)

900 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Pino Lojëra Didaktike Qyteti

Pino Lojëra Didaktike Qyteti

4,670 L

Një lodër që angazhon vëmendjen e fëmijëve në mosha dhe nivele të ndryshme te zhvillimit. Shtrirja d..

Pino Mbajtëse porosish me magnet

Pino Mbajtëse porosish me magnet

100 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Pino Ora

Pino Ora

850 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Pino Orë e zgjuar me rërë (15 sekonda)

Pino Orë e zgjuar me rërë (15 sekonda)

530 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..