Futboll

Futboll

4,200 L

Minikalçetoja ëstë një lojë e cila zhvillon një spektër të gjërë aftësisht te fëmijët. Këto aftësi n..

Harmonika

Harmonika

840 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Kali lëkundës
Produkt i ri

Kali lëkundës

6,770 L

Të gjitha lodrat përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe sigurisë. Lodrat janë të testuara d..

Kamion druri me makina (12 elementë)

Kamion druri me makina (12 elementë)

2,330 L

Nëpërmjet kësaj loje fëmija: zhvillon aftësitë motorike, mëson ngjyrat, familjarizohet me format, zh..

Kamioni i punëtorit me vegla

Kamioni i punëtorit me vegla

4,300 L

Të gjitha lodrat përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe sigurisë. Lodrat janë të testuara d..

Kamioni me figura gjeometrike (1 deri në 5)
Produkt i ri

Kamioni me figura gjeometrike (1 deri në 5)

2,320 L

Fëmijët nëpërmjet kësaj loje: zhvillojnë aftësitë motorike, prezantohen me ngjyrat, familjarizohen m..

Kamioni perzjerës i mjeteve didaktike

Kamioni perzjerës i mjeteve didaktike

3,150 L

Të gjitha lodrat përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe sigurisë. Lodrat janë të testuara d..

Kornizë

Kornizë

330 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Ksilofon

Ksilofon

1,240 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Ksilofon me ngjyra

Ksilofon me ngjyra

1,240 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Kuba në kovë (100 copë)

Kuba në kovë (100 copë)

2,450 L

Janë lodër ideale për zhvillimin e imagjinatës, kreativitetit intelektual dhe aftësitë motorike te f..

Kuba në kovë (40 copë)

Kuba në kovë (40 copë)

1,250 L

Janë lodër ideale për zhvillimin e imagjinatës, kreativitetit intelektual dhe aftësitë motorike te f..

Kuba në kovë (50 copë)

Kuba në kovë (50 copë)

1,540 L

Janë lodër ideale për zhvillimin e imagjinatës, kreativitetit intelektual dhe aftësitë motorike te f..

Kube - Ferma (15 kube)

Kube - Ferma (15 kube)

1,100 L

Pino kube të ilustruara që mund të kombinohen në 6 mënyra, fotografi të ndryshme kafshësh në fermë. ..

Kube - Kafshët (9 kube)

Kube - Kafshët (9 kube)

800 L

PINO kube të ilustruara që mund të kombinohen në 6 mënyra, fotografi të ndryshme kafshësh. Loja zhvi..

Kube - Kafshët e gëzuara (16 kube)

Kube - Kafshët e gëzuara (16 kube)

1,900 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Kube - Kafshët e gëzuara (9 kube)

Kube - Kafshët e gëzuara (9 kube)

800 L

PINO kube të ilustruara që mund të kombinohen në 6 mënyra, fotografi të ndryshme kafshësh në lojë. L..

Kube - Përralla (15 kube)

Kube - Përralla (15 kube)

1,100 L

PINO kube të ilustruara që mund të kombinohen në 6 mënyra, fotografi të përrallave që pëlqejnë fëmij..

Kube - Përralla (9 kube)

Kube - Përralla (9 kube)

800 L

PINO kube të ilustruara që mund të kombinohen në 6 mënyra, fotografi të përrallave që pëlqejnë fëmij..

Kube Didaktike

Kube Didaktike

2,800 L

Kube didaktike janë një lodër e shkëlqyer për njohjen e formave dhe ngjyrave, si dhe për zhvillimin ..

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.