Shiu i yjeve

Shiu i yjeve

380 L

Një histori në 5 minutaNjë vajzë e varfër, por zemërmirë, ndihmon këdo që takon, sa u jep atyre edhe..

Shoqja ime ka sindromën Daun

Shoqja ime ka sindromën Daun

550 L

Ky libër rrëfen historinë e dy vajzave që takohen në një kamp veror dhe zënë miqësi të ngushtë; pava..

Shumë zhurmë për asgjë!

Shumë zhurmë për asgjë!

420 L

Ka shumë njerëz që shkojnë në mal për sportet e dimrit, por ka edhe të tjerë, si Lola, që do të doni..

Si një e rritur

Si një e rritur

420 L

Lola ëndërron të ndihet e rritur: të ketë një celular dhe të dalë vetëm nëpër qytet. Por asaj nuk i ..

Stegozauri

Stegozauri

550 L

Libri “Stegozauri – dinozauri më miqësor” i serisë “Dinozaurët” flet për këtë lloj dinozauri katërkë..

Stiliste mode

Stiliste mode

1,150 L

E pajisur me të gjitha mjetet që duhen për të qenë stiliste, fëmijët do të argëtohen duke stiluar ve..

Tarzani i majmunëve

Tarzani i majmunëve

560 L

Në këtë libër tregohet historia e mrekullueshme e djaloshit të xhunglës, Tarzanit. Prindërit e tij..

Tefta Tashko Koço

Tefta Tashko Koço

550 L

Tefta Tashko Koço (1910 - 1937), kjo bijë e një familjeje atdhetare, ishte ndër të parat soprano shq..

Tiranozauri

Tiranozauri

550 L

Libri “Tiranozauri Reks – mbreti i dinozaurëve” i serisë “Dinozaurët” flet për këtë lloj dinozauri d..

Trëndafili i bardhë
New

Trëndafili i bardhë

1,280 L

Na ishte seç na ishte... Na ishte njëherë, në një mbretëri të largët dhe të bukur, një konteshëz e v..

Triceratopsi

Triceratopsi

550 L

Libri “Triceratopsi – dinozauri më i fortë” i serisë “Dinozaurët” flet për këtë lloj dinozauri katër..

Udhëtim në botën e pemëve

Udhëtim në botën e pemëve

350 L

A e di ti se pemët flasin, lëvizin dhe shohin? Nëse i vështrojmë me kujdes, do të zbulojmë se ato ja..

Udhëtim në qendër të tokës

Udhëtim në qendër të tokës

560 L

Profesor Lidenbroku, gjeolog dhe studiues mineralesh me famë botërore, së bashku me nipin e tij Akse..

Udhëtimet e Guliverit

Udhëtimet e Guliverit

560 L

Lamuel Guliver dhe udhëtimet e tij plot të papritura rikthehen të treguara për lexuesit e vegjël. Gu..

Vajzat e qytetit dhe qenushët e tyre ledhatarë

Vajzat e qytetit dhe qenushët e tyre ledhatarë

1,150 L

E pajisur me të gjitha mjetet që duhen për të qenë stiliste, fëmijët do të argëtohen duke stiluar ve..

Vëllai im është autik

Vëllai im është autik

550 L

Të rritesh në një familje me një fëmijë me autizëm mund të jetë e vështirë, por pjesa më e madhe e f..

Vjershat e shkronjave

Vjershat e shkronjave

350 L

Në librin “Vjershat e shkronjave” do të gjeni një vjershë për secilën shkronjë të alfabetit. Janë kr..

Xhon Lenon

Xhon Lenon

550 L

I lindur në Liverpul (Mbretëria e Bashkuar), ndonëse jetoi pak vjet, vetëm dyzet, Xhon Lenon revoluc..

Yfff! Mbeturinat

Yfff! Mbeturinat

550 L

Mbeturinat, plehrat dhe mbetjet e tjera të hedhura në vende të papërshtatshme, krijojnë një mjedis t..

Zemër
Ulje

Zemër

760 L950 L

Gumëzhitja e fëmijëve në ditën e parë të shkollës e gjer në të fundit, përzierja e kësaj zhurme me a..

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.