Piktori

Piktori

980 L

Në fletët e mëdha të këtij libri të shkrimtarit italian për fëmijë, Xhani Rodari, piktori i varfër, ..

Piter Pani
Ulje

Piter Pani

704 L880 L

Një mbrëmje, një djalë i çuditshëm duke fluturuar hyn në dritaren e shtëpisë së Darlingëve. Këtu zën..

Piter Pani (për të vegjël)

Piter Pani (për të vegjël)

560 L

Familja Draling jetonte në një shtëpi të madhe e të bukur. Ajo përbëhej nga prindërit, vajza e madhe..

Plluq! Uji

Plluq! Uji

550 L

Në këtë libër fëmijët mësojnë për rëndësinë që ka uji për jetën e gjallesave: njerëzve, kafshëve, bi..

Poliana

Poliana

880 L

Poliana njëmbëdhjetëvjeçare, pas vdekjes së prindërve, shkon të jetojë në Vermont, me teton e saj hi..

Poliana (për të vegjël)

Poliana (për të vegjël)

560 L

Vogëlushja Poliana mbetet jetime dhe shkon të jetojë me tezen e saj, znj. Polin, një grua e zymtë. A..

Poliana rritet
Ulje

Poliana rritet

760 L950 L

..

Princesha guximtare

Princesha guximtare

380 L

Një histori në 15 minutaKush tha se vetëm djemtë dinë të luftojnë? Kësaj radhe është pikërisht princ..

Princi i Lumtur

Princi i Lumtur

800 L

Seria e klasikëve për fëmijë vjen e re dhe e freskët, përmes titujve, si Princi i vogël, Piter Pani,..

Princi i Vogël

Princi i Vogël

600 L

Seria e klasikëve për fëmijë vjen e re dhe e freskët, përmes titujve, si Princi i vogël, Piter Pani,..

Qyteti

Qyteti

550 L

Megjithëse disa prej nesh jetojnë në qyteza dhe disa në fshatra, qytet është e përqendruar pjesa më ..

Qyteti që askush nuk e njeh

Qyteti që askush nuk e njeh

380 L

Një histori në 5 minutaQyteti që askush nuk e njeh është një qytet i ndërtuar vetëm me ushqimet që u..

Remi, pa familje

Remi, pa familje

560 L

Remi, djaloshi të cilin e kishin gjetur të braktisur në një nga rrugët ku banonin të pasurit e Paris..

Robin Hudi

Robin Hudi

560 L

"Robin Hudi”, një prej klasikëve më të bukur, është sjellë nga autorja italiane Silvia Ronkalia për ..

Romeo dhe Zhulieta

Romeo dhe Zhulieta

560 L

Romeo dhe Zhulieta, historia e një dashurie të madhe që përfundon në një tragjedi për shkak të një ..

Rreth botës për 80 ditë

Rreth botës për 80 ditë

560 L

Filias Fogu vë një bast dhe niset në një udhëtim rreth botës, që duhet ta përfundoje për 80 ditë. I ..

Sa e vështirë të jesh vetëm!

Sa e vështirë të jesh vetëm!

420 L

Lola do t’i kalonte pushimet e prillit te babi, mirëpo ai niset në një udhëtim pune në fund të botë..

Samueli dhe violina prej reje

Samueli dhe violina prej reje

450 L

Samueli dëshironte me gjithë zemër të kishte një violinë të vërtetë. Mezi po priste ditëlindjen e ti..

Sfida për trurin

Sfida për trurin

900 L

Kjo seri përmban lojëra zbavitëse, logjike dhe inteligjente që e ndihmojnë fëmijën të zhvillojë kuj..

Sfidë! Një javë pa ekrane!

Sfidë! Një javë pa ekrane!

420 L

Shkolla e Lolës vendos të bëjë një sfidë: një javë pa ekrane! Dhe sfida vlen për të gjithë familjen...

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.