Një ditë që filloi ters

Një ditë që filloi ters

420 L

Është e çuditshme! Kur dita nis keq, shkon për dreq deri në darkë. Lola kaloi një ditë të tmerrshme...

Një e diel koti

Një e diel koti

420 L

Është e diel. Familja e Lolës është e ftuar për vizitë te halla jo e vërtetë. Të shkosh për të ngrën..

Një e mërkurë e pazakontë

Një e mërkurë e pazakontë

420 L

E mërkura është një ditë e rëndësishme për Lolën. Ajo ka kursin e kalërimit me kalin e vogël, Ponin…..

Një histori me qen

Një histori me qen

420 L

Lola i adhuron pushimet te gjyshi! Për më tepër që këtë herë me të është Tomi dhe shoku i tij, Mediu..

O zot çfarë nate!

O zot çfarë nate!

420 L

Gjithçka ndodhi, sepse dadoja e Lolës nuk mund të vinte atë natë... dhe Tomi, vëllai i madh që duhej..

Obobo, Kroketa është sëmurë!

Obobo, Kroketa është sëmurë!

420 L

Të shëtitësh në pyll është shumë argëtuese! Mirëpo gjatë shëtitjes Kroketa gëlltit një copë sfungjer..

Odiseja

Odiseja

560 L

Në këtë libër, fëmijët do të njihen me Odisenë, mbretin trim, të mënçur dhe dinak të Itakës, pas m..

Onufri
New

Onufri

550 L

Onufri, piktori më i fuqishëm dhe më i rëndësishmi shqiptar i pikturës mesjetare të shek. XVI, krah..

Pa e vrarë mendjen

Pa e vrarë mendjen

350 L

“Pa e vrarë mendjen” është një libër me histori të mrekullueshme me mbretër e zana, si dhe me tregim..

Panik në autostradë

Panik në autostradë

420 L

Një ditë Lola e gjorë e gjen veten të vetme, të harruar, në stolin e parkingut të një pike karburant..

Përralla fantastike

Përralla fantastike

650 L

Tetë përralla fantastike, plot me zana e magji, shkruar kryesisht për të rriturit, që t’ua tregojnë ..

Përralla me princesha dhe kalorës

Përralla me princesha dhe kalorës

580 L

Pesë përralla të mrekullueshme, plot me aventura princeshash dhe kalorësish, shkruar kryesisht për t..

Përralla para gjumit

Përralla para gjumit

580 L

Pesë përralla të mrekullueshme dhe argëtuese, shkruar kryesisht për të rriturit, që t’ua tregojnë fë..

Përralla që të futin dridhmat

Përralla që të futin dridhmat

650 L

Tetë përralla që të futin dridhmat, plot mistere dhe ankthe, shkruar kryesisht për të rriturit, që t..

Përralla të kohëve të vjetra

Përralla të kohëve të vjetra

650 L

Tetë përralla për kohët e vjetra, të mbushura me bëma heronjsh, shkruar kryesisht për të rriturit, q..

Përralla të së ardhmes

Përralla të së ardhmes

650 L

Tetë përralla për kohët e ardhme, plot fantazi, aventura dhe humor, shkruar kryesisht për të rrituri..

Përrallat e vëllezërve Grim
New

Përrallat e vëllezërve Grim

2,000 L

Përrallat e Vëllezërve Grim, një trashëgimi e vyer e letërsisë për fëmijë, shërben si simbol i të gj..

Pica, pica... vetëm pica!

Pica, pica... vetëm pica!

300 L

Aq shumë u pëlqejnë fëmijëve picat, sa ata i krahasojnë me çdo gjë përreth, me të cilën luajnë dhe z..

Pieri ndërron profesion

Pieri ndërron profesion

420 L

Papunësia u fut frikën si të rriturve, ashtu edhe fëmijëve. Kompaninë e Pierit, babait jo të vërtetë..

Pikaso

Pikaso

550 L

Lindi në Malaga të Spanjës më 1881. I ati, mësues vizatimi, e udhëhoqi në hapat e tij të parë artist..

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.