Koni, Pauli dhe problemet me shoqërinë

Koni, Pauli dhe problemet me shoqërinë

650 L

Shkollat 9-vjeçare po stërviten për Lojërat Rinore Mbarëkombëtare. Koni është pjesëtare e skuadrës s..

Kopshti sekret

Kopshti sekret

950 L

..

Kopshti sekret (për të vegjël)

Kopshti sekret (për të vegjël)

560 L

Meri është një vajzë e llastuar që jeton në Indi. Por fatkeqësia e godet, dhe një sëmundje u merr ..

Kristofor Kolombi

Kristofor Kolombi

550 L

Edhe pse nuk dihet me siguri, ka shumë mundësi që Kristofor Kolombi të ketë lindur në Gjenevë të Ita..

Kujtoj qenin tim

Kujtoj qenin tim

550 L

Ne lindim, jetojmë dhe pastaj vdesim. E njëjta gjë ndodh edhe me kafshët shtëpiake. Libri “Kujtoj ..

Kur mami dhe babi harruan të ishin miq

Kur mami dhe babi harruan të ishin miq

550 L

Prindërit e mi dikur ishin shumë miq dhe unë ndihesha e lumtur. Ne çdo gjë e bënim së bashku. Më pas..

Kur të zënë me presh në dorë!

Kur të zënë me presh në dorë!

420 L

“Kush vjedh një gjilpërë, vjedh një ka të tërë”… Lola e di mirë këtë. Gjyshi ia ka përsëritur 100 he..

Legjenda dhe balada shqiptare

Legjenda dhe balada shqiptare

1,500 L

Kjo seri, veç librit “Legjenda dhe vende shqiptare”, plotësohet me një tjetër botim me legjenda për ..

Legjenda dhe vende shqiptare

Legjenda dhe vende shqiptare

1,500 L

Fantastikja e legjendave që vjen përmes ilustrimeve origjinale ndërthuret me historinë e lashtë të d..

Lekë Dukagjini

Lekë Dukagjini

1,000 L

“Lekë Dukagjini (Kështjella e Ligjeve)”është një tregim i ilustruar për fëmijë. Në këtë tregim, fëmi..

Leonardo da Vinçi

Leonardo da Vinçi

550 L

I ardhur nga Vinçi, një fshat i Toskanës në Italinë Qendrore, Leonardo qe piktor, skulptor, inxhinie..

Libri i madh i aventurave

Libri i madh i aventurave

1,300 L

“Libri i madh i aventurave” përmbledh 11 tregime të përshtatura për fëmijë të autorëve më të mëdhenj..

Libri i madh i legjendave mesjetare

Libri i madh i legjendave mesjetare

1,300 L

Ky libër përmbledh 11 legjenda mesjetare, në të cilat tregohet për vende magjike ku banojnë dragonj ..

Libri i xhunglës

Libri i xhunglës

560 L

Një “këlysh” njeriu gjendet në xhungël, në shpellën e ujqërve. Ai është shtrirë midis këlyshëve ujqë..

Liza në botën e çudirave

Liza në botën e çudirave

560 L

Libri “Liza në botën e çudirave” është një tregim fantastik, i botuar në 123 vende të botës. Ai rr..

Lojë me gjëegjëza

Lojë me gjëegjëza

900 L

Në faqet e librit “Lojë me gjëegjëza” do të gjeni një sërë gjëegjëzash të ilustruara me ngjyra, të c..

Maksi bëhet kampion futbolli

Maksi bëhet kampion futbolli

350 L

Maksi dhe Paulina luajnë futboll. “Gol!” thërret Maksi. “Ne jemi kampionë bote!”. Por fqinjit të tij..

Maksi dhe dhëmbi i qumështit

Maksi dhe dhëmbi i qumështit

350 L

Për të qenë një superpërbindësh i vërtetë, duhet të keni dhëmbë që ju kanë rënë. Sa keq që Maksi ka ..

Maksi dhe fantazma

Maksi dhe fantazma

470 L

Një ditë e treta A udhëtoi për në parkun e lojërave. Maksi dhe shokët e tij nuk ngopeshin dot me tre..

Maksi dhe futbollistët fitimtarë

Maksi dhe futbollistët fitimtarë

470 L

Maksit i ka ardhur në majë të hundës që e treta A gjithmonë rrihet në futboll nga e katërta B. Por n..

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.