Odiseja

Odiseja

560 L

Në këtë libër, fëmijët do të njihen me Odisenë, mbretin trim, të mënçur dhe dinak të Itakës, pas mba..

Odiseja treguar fëmijëve

Odiseja treguar fëmijëve

1,200 L

Poema homerike “ODISEJA” tregon aventurat e rrezikshme të Odisesë (Uliksit), gjatë kthimit në shtëpi..

Onufri

Onufri

550 L

Onufri, piktori më i fuqishëm dhe më i rëndësishmi shqiptar i pikturës mesjetare të shek. XVI, krah..

Pa e vrarë mendjen

Pa e vrarë mendjen

350 L

“Pa e vrarë mendjen” është një libër me histori të mrekullueshme me mbretër e zana, si dhe me tregim..

Panik në autostradë

Panik në autostradë

420 L

Një ditë Lola e gjorë e gjen veten të vetme, të harruar, në stolin e parkingut të një pike karburant..

Përralla fantastike

Përralla fantastike

650 L

Tetë përralla fantastike, plot me zana e magji, shkruar kryesisht për të rriturit, që t’ua tregojnë ..

Përralla me princesha dhe kalorës

Përralla me princesha dhe kalorës

580 L

Pesë përralla të mrekullueshme, plot me aventura princeshash dhe kalorësish, shkruar kryesisht për t..

Përralla para gjumit

Përralla para gjumit

580 L

Pesë përralla të mrekullueshme dhe argëtuese, shkruar kryesisht për të rriturit, që t’ua tregojnë fë..

Përralla që të futin dridhmat

Përralla që të futin dridhmat

650 L

Tetë përralla që të futin dridhmat, plot mistere dhe ankthe, shkruar kryesisht për të rriturit, që t..

Përralla të kohëve të vjetra

Përralla të kohëve të vjetra

650 L

Tetë përralla për kohët e vjetra, të mbushura me bëma heronjsh, shkruar kryesisht për të rriturit, q..

Përralla të së ardhmes

Përralla të së ardhmes

650 L

Tetë përralla për kohët e ardhme, plot fantazi, aventura dhe humor, shkruar kryesisht për të rrituri..

Përrallat e Andersenit
Produkt i ri

Përrallat e Andersenit

2,000 L

Përrallat e Andersenit janë një trashëgimi e mrekullueshme e letërsisë për fëmijë, por edhe për të r..

Përrallat e vëllezërve Grim
Produkt i ri

Përrallat e vëllezërve Grim

2,000 L

Përrallat e Vëllezërve Grim, një trashëgimi e vyer e letërsisë për fëmijë, shërben si simbol i të gj..

Pica, pica... vetëm pica!

Pica, pica... vetëm pica!

300 L

Aq shumë u pëlqejnë fëmijëve picat, sa ata i krahasojnë me çdo gjë përreth, me të cilën luajnë dhe z..

Pieri ndërron profesion

Pieri ndërron profesion

420 L

Papunësia u fut frikën si të rriturve, ashtu edhe fëmijëve. Kompaninë e Pierit, babait jo të vërtetë..

Pikaso

Pikaso

550 L

Lindi në Malaga të Spanjës më 1881. I ati, mësues vizatimi, e udhëhoqi në hapat e tij të parë artist..

Piktori

Piktori

980 L

Në fletët e mëdha të këtij libri të shkrimtarit italian për fëmijë, Xhani Rodari, piktori i varfër, ..

Piter Pani

Piter Pani

880 L

Një mbrëmje, një djalë i çuditshëm duke fluturuar hyn në dritaren e shtëpisë së Darlingëve. Këtu zën..

Piter Pani (për të vegjël)

Piter Pani (për të vegjël)

560 L

Familja Draling jetonte në një shtëpi të madhe e të bukur. Ajo përbëhej nga prindërit, vajza e madhe..

Plluq! Uji

Plluq! Uji

550 L

Në këtë libër fëmijët mësojnë për rëndësinë që ka uji për jetën e gjallesave: njerëzve, kafshëve, bi..