Një ëndërr jashtë loje

Një ëndërr jashtë loje

750 L

Për Danielin, shokun e ri të skuadrës dhe sulmuesin e ri të Virtusit, Matia di vetëm që e ka lëkurën..

Një histori me qen

Një histori me qen

420 L

Lola i adhuron pushimet te gjyshi! Për më tepër që këtë herë me të është Tomi dhe shoku i tij, Mediu..

Një jashtëtokësor në familje

Një jashtëtokësor në familje

800 L

Në familjen Olivieri ka ardhur një mik i jashtëzakonshëm: Moja, një fëmijë nga planeti Deneb. Është ..

Një Plak i Vitit të Ri ndryshe

Një Plak i Vitit të Ri ndryshe

500 L

Marinarë dhe piratë nga të gjitha anët kanë krijuar një parajsë të vërtetë në një ishull të Oqeanit ..

O zot çfarë nate!

O zot çfarë nate!

420 L

Gjithçka ndodhi, sepse dadoja e Lolës nuk mund të vinte atë natë... dhe Tomi, vëllai i madh që duhej..

Obobo, Kroketa është sëmurë!

Obobo, Kroketa është sëmurë!

420 L

Të shëtitësh në pyll është shumë argëtuese! Mirëpo gjatë shëtitjes Kroketa gëlltit një copë sfungjer..

Odiseja

Odiseja

560 L

Në këtë libër, fëmijët do të njihen me Odisenë, mbretin trim, të mënçur dhe dinak të Itakës, pas m..

Odiseja treguar fëmijëve
New

Odiseja treguar fëmijëve

1,200 L

Poema homerike “ODISEJA” tregon aventurat e rrezikshme të Odisesë (Uliksit), gjatë kthimit në shtëpi..

Onufri
New

Onufri

550 L

Onufri, piktori më i fuqishëm dhe më i rëndësishmi shqiptar i pikturës mesjetare të shek. XVI, krah..

Pa e vrarë mendjen

Pa e vrarë mendjen

350 L

“Pa e vrarë mendjen” është një libër me histori të mrekullueshme me mbretër e zana, si dhe me tregim..

Panik në autostradë

Panik në autostradë

420 L

Një ditë Lola e gjorë e gjen veten të vetme, të harruar, në stolin e parkingut të një pike karburant..

Përralla fantastike

Përralla fantastike

650 L

Tetë përralla fantastike, plot me zana e magji, shkruar kryesisht për të rriturit, që t’ua tregojnë ..

Përralla me princesha dhe kalorës

Përralla me princesha dhe kalorës

580 L

Pesë përralla të mrekullueshme, plot me aventura princeshash dhe kalorësish, shkruar kryesisht për t..

Përralla para gjumit

Përralla para gjumit

650 L

Pesë përralla të mrekullueshme dhe argëtuese, shkruar kryesisht për të rriturit, që t’ua tregojnë fë..

Përralla që të futin dridhmat

Përralla që të futin dridhmat

650 L

Tetë përralla që të futin dridhmat, plot mistere dhe ankthe, shkruar kryesisht për të rriturit, që t..

Përralla të kohëve të vjetra

Përralla të kohëve të vjetra

650 L

Tetë përralla për kohët e vjetra, të mbushura me bëma heronjsh, shkruar kryesisht për të rriturit, q..

Përralla të së ardhmes

Përralla të së ardhmes

650 L

Tetë përralla për kohët e ardhme, plot fantazi, aventura dhe humor, shkruar kryesisht për të rrituri..

Pica, pica... vetëm pica!

Pica, pica... vetëm pica!

300 L

Aq shumë u pëlqejnë fëmijëve picat, sa ata i krahasojnë me çdo gjë përreth, me të cilën luajnë dhe z..

Pieri ndërron profesion

Pieri ndërron profesion

420 L

Papunësia u fut frikën si të rriturve, ashtu edhe fëmijëve. Kompaninë e Pierit, babait jo të vërtetë..

Pikaso

Pikaso

550 L

Lindi në Malaga të Spanjës më 1881. I ati, mësues vizatimi, e udhëhoqi në hapat e tij të parë artist..

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.