Të zbulojmë trupin tonë
New

Të zbulojmë trupin tonë

1,000 L

Seria e librave për fëmijë 4-7 vjeç:Përgjigjet e pyetjeve të para të fëmijëveZbulimi botës përmes lo..

Tefta Tashko Koço

Tefta Tashko Koço

550 L

Tefta Tashko Koço (1910 - 1937), kjo bijë e një familjeje atdhetare, ishte ndër të parat soprano shq..

Traktori
New

Traktori

600 L

Seria e librave për fëmijë 2-4 vjeç:Përgjigjet e pyetjeve të para të fëmijëveZbulimi botës përmes lo..

Trëndafili i bardhë
New

Trëndafili i bardhë

1,280 L

Na ishte seç na ishte... Na ishte njëherë, në një mbretëri të largët dhe të bukur, një konteshëz e v..

Udhëtim në botën e pikturës shqiptare

Udhëtim në botën e pikturës shqiptare

1,300 L

Shkrimtari Luan Rama, që është edhe personazhi i gjyshit në këtë libër, e shoqëron mbesën e tij, Lol..

Uri prej ujku

Uri prej ujku

420 L

Kujdes prej personazheve të këtyre fabulave: ato kanë një uri të madhe! Jo të madhe, por të llahtars..

Vjershat e shkronjave

Vjershat e shkronjave

350 L

Në librin “Vjershat e shkronjave” do të gjeni një vjershë për secilën shkronjë të alfabetit. Janë kr..

Zemra fluturake
New

Zemra fluturake

400 L

..

Zjarrfikësit
New

Zjarrfikësit

600 L

Seria e librave për fëmijë 2-4 vjeç:Përgjigjet e pyetjeve të para të fëmijëveZbulimi botës përmes lo..

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.