Historia e jashtëzakonshme e Lavinjës
Ulje

Historia e jashtëzakonshme e Lavinjës

423 L470 L

Në pragun e Krishtlindjes, ndërsa të gjithë po festojnë, Lavinja, një shitëse e vogël shkrepësesh, p..

Ibrahim Kodra
Ulje

Ibrahim Kodra

495 L550 L

Piktori Ibrahim Kodra lindi në Ishëm të Durrësit më 1918 dhe vdiq më 2006 në Milano, ku jetonte prej..

Isak Njuton
Ulje

Isak Njuton

495 L550 L

Isak Njuton lindi në ditën e Krishtlindjes 1642 në një fshat të vogël të Anglisë. Pasioni i tij për ..

Jasemini në vendin e gënjeshtarëve
Ulje

Jasemini në vendin e gënjeshtarëve

693 L770 L

Në një vend, ku, sipas urdhrit të sovranit, gjithçka funksionon në të kundërt dhe është e ndaluar të..

Jeta e një qeni
Ulje

Jeta e një qeni

720 L800 L

Qeni! Aspak i bukur, por me një dëshirë të fortë për të jetuar! Ç’kërkon, vallë, ky qenush? Një pron..

Jetoj shëndetshëm
Ulje

Jetoj shëndetshëm

495 L550 L

Ky libër me vjersha të vogla e të thjeshta, të ilustruara me figura interesante, i mëson fëmijët se ..

Joni, Kaltra dhe shtëpiza prej akulloreje
Ulje

Joni, Kaltra dhe shtëpiza prej akulloreje

405 L450 L

Joni dhe Kaltra dëshironin shumë të shkonin te gjyshi në fshat. Atje kalonin pushimet më të bukura. ..

Koni nuk ka më frikë nga virusi
New
Ulje

Koni nuk ka më frikë nga virusi

315 L350 L

Koni po e kalon këtë kohë pandemie nga virusi "Korona", ashtu si shumë fëmijë të tjerë nëpër botë. A..

Kopshti sekret
Ulje

Kopshti sekret

855 L950 L

..

Kush tepër lakmon…
Ulje

Kush tepër lakmon…

378 L420 L

Kush tepër lakmon, a thua më shunë gëzon? As që bëhet fjalë! Kush shumë lakmon, mbetet me gisht në g..

Laj dhëmbët dhe bëj çiçin
Ulje

Laj dhëmbët dhe bëj çiçin

540 L600 L

Seria e librave për fëmijë 2-4 vjeç:Përgjigjet e pyetjeve të para të fëmijëveZbulimi botës përmes lo..

Libri im i madh i parashkollorit
Ulje

Libri im i madh i parashkollorit

513 L570 L

Urra! Së shpejti nis shkolla!A i njeh të gjithë numrat?Cilat shkronja di të shkruash?Mëso ngjyrat, f..

Matia dhe gjyshi
Ulje

Matia dhe gjyshi

423 L470 L

Qielli, si gjithmonë në këtë histori, ishte i qetë e plot dritë. Kështu mbyllet kapitulli i dhjetë i..

Mbretëreshë Teuta
Ulje

Mbretëreshë Teuta

495 L550 L

Mbretëresha ilire Teuta është një nga figurat më spikatëse të grave në historinë europiane, që kanë ..

Mësimet e pianos
Ulje

Mësimet e pianos

405 L450 L

Libri “Mësimet e pianos” është një libër udhëzues për fëmijët 4-7 vjeç, që ulen për herë të parë par..

Mëso, argëtohu dhe përgatitu për klasën e parë
Ulje

Mëso, argëtohu dhe përgatitu për klasën e parë

513 L570 L

Sa mirë! Shumë shpejt ti do të nisësh shkollën!A mund t`i shkruash të gjitha shkronjat?A i gjen dot ..

Mikelanxhelo
Ulje

Mikelanxhelo

495 L550 L

Lindi në Kapreze më 6 mars 1475. Admiruesit tregojnë se fatin e tij e shënoi bashkimi i planetëve Më..

MiniGuida Tirana
Ulje

MiniGuida Tirana

720 L800 L

Ky libër nuk është thjesht një udhërrëfyes turistik, pasi qyteti ka plot gjëra për të treguar dhe pë..

Mirë t`u bëhet!
Ulje

Mirë t`u bëhet!

378 L420 L

Mirë t’i bëhet edhe erës që desh të matej me diellin babaxhan, edhe lepurit mburravec. Ja që, jo gji..

Mitologji shqiptare
Ulje

Mitologji shqiptare

900 L1,000 L

Mitet janë shpjegimet më të hershme për botën që na rrethon dhe për universin që gufon brenda nesh. ..