Maksi mëson biçikletën

Maksi mëson biçikletën

350 L

Gati!? NISU! Maksi merr vrull me biçikletën e tij lodër. Por tani ai është rritur. Maksit i nevojite..

Maksi mëson të notojë

Maksi mëson të notojë

350 L

Shoqja e ngushtë e Maksit, Paulina, sapo ka marrë medaljen “Kali i detit”. Edhe Maksit do t’i pëlqen..

Maksi ndërton një anije piratësh

Maksi ndërton një anije piratësh

350 L

Maksi dhe Paulina ndërtojnë një anije piratësh, ama prej vërteti. Por nuk është dhe aq e thjeshtë. P..

Maksi në një udhëtim të hatashëm me klasën

Maksi në një udhëtim të hatashëm me klasën

470 L

Maksi dhe shokët e tij ndihen të gëzuar. Shumë shpejt ata do të bëjnë një udhëtim me klasën. Në bujt..

Maksi shkon te doktori

Maksi shkon te doktori

350 L

Maksi ka ethe. Prandaj ai nuk ka shkruar dot në kopsht. Mami e çon për ta vizituar te mjeku pediatë..

Mami është sëmurë!

Mami është sëmurë!

550 L

Të mësosh se mami ka kancer është një përvojë e frikshme për një fëmijë. Djali i vogël i kësaj ndodh..

Mari Kyri

Mari Kyri

550 L

Kjo shkencëtare e shquar franceze dhe vetëmohuese, me origjinë polake (lindi në Varshavë); pati fati..

Marko Polo

Marko Polo

550 L

Marko Polo vinte nga një familje veneciane. Ai ndërmori një udhëtim marramendës në Kinë, kur ishte v..

Matia dhe gjyshi

Matia dhe gjyshi

470 L

Qielli, si gjithmonë në këtë histori, ishte i qetë e plot dritë. Kështu mbyllet kapitulli i dhjetë i..

Mbretëreshë Teuta

Mbretëreshë Teuta

550 L

Mbretëresha ilire Teuta është një nga figurat më spikatëse të grave në historinë europiane, që kanë ..

Mbrojtësit e natyrës

Mbrojtësit e natyrës

550 L

Natyra, ajri, lumi, pema, lulja - kjo është natyra që na rrethon, e cila fillon nga oborri dhe shkon..

Mësimet e pianos

Mësimet e pianos

450 L

Libri “Mësimet e pianos” është një libër udhëzues për fëmijët 4-7 vjeç, që ulen për herë të parë par..

Mëso numrat dhe format. Blloku im: Numrat
New

Mëso numrat dhe format. Blloku im: Numrat

450 L

Mëso numrat dhe format. Blloku im: Numrat..

Mëso shkronjat. Blloku im: Shkronjat
New

Mëso shkronjat. Blloku im: Shkronjat

450 L

Mëso shkronjat. Blloku im: Shkronjat..

Mëso, argëtohu dhe përgatitu për klasën e parë

Mëso, argëtohu dhe përgatitu për klasën e parë

570 L

Sa mirë! Shumë shpejt ti do të nisësh shkollën!A mund t`i shkruash të gjitha shkronjat?A i gjen dot ..

Mësoj numrat

Mësoj numrat

1,250 L

Librat elektronikë përfshijnë një tematikë të gjerë për fëmijët e moshës 3-4 vjeç, ku jepen njohurit..

Mikelanxhelo

Mikelanxhelo

550 L

Lindi në Kapreze më 6 mars 1475. Admiruesit tregojnë se fatin e tij e shënoi bashkimi i planetëve Më..

Mirësjellja

Mirësjellja

550 L

Përshëndetje! Më fal! Faleminderit! Natën e mirë! Që sa zgjohen në mëngjes e derisa bien për të fjet..

Mistere të pazbuluara

Mistere të pazbuluara

1,000 L

Ky libër mëson si t’u dërgosh miqve të tu apo kujt të duash mesazhe të fshehta, që të mos i kuptojë ..

Mos ki frikë, nuk ke grip!

Mos ki frikë, nuk ke grip!

1,050 L

Ju fëmijë do ta pëlqeni shumë këtë doktor. Ai është aq i dashur me pacientët e tij të vegjël. Ndihmo..

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.