Lekë Dukagjini

Lekë Dukagjini

1,000 L

“Lekë Dukagjini (Kështjella e Ligjeve)”është një tregim i ilustruar për fëmijë. Në këtë tregim, fëmi..

Leonardo da Vinçi

Leonardo da Vinçi

550 L

I ardhur nga Vinçi, një fshat i Toskanës në Italinë Qendrore, Leonardo qe piktor, skulptor, inxhinie..

Libri i madh i aventurave

Libri i madh i aventurave

1,300 L

“Libri i madh i aventurave” përmbledh 11 tregime të përshtatura për fëmijë të autorëve më të mëdhenj..

Libri i madh i legjendave mesjetare

Libri i madh i legjendave mesjetare

1,300 L

Ky libër përmbledh 11 legjenda mesjetare, në të cilat tregohet për vende magjike ku banojnë dragonj ..

Libri i xhunglës

Libri i xhunglës

560 L

Një “këlysh” njeriu gjendet në xhungël, në shpellën e ujqërve. Ai është shtrirë midis këlyshëve ujqë..

Libri im i madh i parashkollorit

Libri im i madh i parashkollorit

570 L

Urra! Së shpejti nis shkolla!A i njeh të gjithë numrat?Cilat shkronja di të shkruash?Mëso ngjyrat, f..

Libri im i parë ABC

Libri im i parë ABC

1,400 L

Duke shtypur butonët zanorë, fëmijët dëgjojnë shkronjat, fjalët dhe fjalitë dhe i mësojnë ato në mën..

Liza luan si mësuese

Liza luan si mësuese

670 L

Liza e vogël u bën mësim kukullave të saj, njësoj si një mësuese e vërtetë: ajo bën apelin, shkruan ..

Liza në botën e çudirave

Liza në botën e çudirave

560 L

Libri “Liza në botën e çudirave” është një tregim fantastik, i botuar në 123 vende të botës. Ai rr..

Lodra ime më e dashur

Lodra ime më e dashur

1,300 L

Ky libër përmban vjershat më të bukura për lodrat e dashura të fëmijëve. Ato shoqërohen me ilustrime..

Lojë me gjëegjëza

Lojë me gjëegjëza

900 L

Në faqet e librit “Lojë me gjëegjëza” do të gjeni një sërë gjëegjëzash të ilustruara me ngjyra, të c..

Lola luan si mama

Lola luan si mama

670 L

Lola e vogël luan si mama me kukullën e saj. Ajo e shëtit atë në park, i mëson për zogjtë e natyrën,..

Luaj me shkronjat

Luaj me shkronjat

900 L

Kutia “Luaj me shkronjat” përmban fisha kartoni me 36 shkronjat e gjuhës shqipe. Secila shkronjë sho..

Maçoku me çizme

Maçoku me çizme

850 L

Përrallën e famshme “Maçoku me çizme” të Sharl Perosë, të ilustruar në mënyrë të mrekullueshme, tani..

Maksi bëhet kampion futbolli

Maksi bëhet kampion futbolli

350 L

Maksi dhe Paulina luajnë futboll. “Gol!” thërret Maksi. “Ne jemi kampionë bote!”. Por fqinjit të tij..

Maksi dhe dhëmbi i qumështit

Maksi dhe dhëmbi i qumështit

350 L

Për të qenë një superpërbindësh i vërtetë, duhet të keni dhëmbë që ju kanë rënë. Sa keq që Maksi ka ..

Maksi dhe fantazma

Maksi dhe fantazma

470 L

Një ditë e treta A udhëtoi për në parkun e lojërave. Maksi dhe shokët e tij nuk ngopeshin dot me tre..

Maksi dhe futbollistët fitimtarë

Maksi dhe futbollistët fitimtarë

470 L

Maksit i ka ardhur në majë të hundës që e treta A gjithmonë rrihet në futboll nga e katërta B. Por n..

Maksi do një lepurush prej vërteti

Maksi do një lepurush prej vërteti

350 L

Unë jam katër vjeç! – thërret Maksi. Dhe mendon se kushdo që bën 4 vjeç, mund të dëshirojë një lepur..

Maksi fle te shtëpia e Paulinës

Maksi fle te shtëpia e Paulinës

350 L

Urra! Maksit i japin leje të flejë një natë te shtëpia e Paulinës. Ai bën gati çantën sa hap e mbyll..

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.