Blloku argëtues i kopshtit “Shkronjat dhe numrat”

Blloku argëtues i kopshtit “Shkronjat dhe numrat”

450 L

Seria për fëmijë “Mëso dhe luaj” përmban 3 blloqe argëtuese për fëmijë 3-5 vjeç dhe 3 libra për par..

Blloku HOP-HOP

Blloku HOP-HOP

550 L

Dosja HOP-HOP “Faqet argëtuese” është hartuar sipas programit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës ..

Bota e bebes - Frutat

Bota e bebes - Frutat

580 L

Frutat janë aq të dashura dhe të ushqyeshme për bebet. Ky libër i njeh ato me disa nga frutat që p..

Bota e bebes - Lëvizja

Bota e bebes - Lëvizja

580 L

Ky libër i njeh fëmijët me gjërat që lëvizin në natyrë dhe mjedisin përreth. Ata mësojnë se kafshët ..

Bota e bebes - Lodrat

Bota e bebes - Lodrat

580 L

Ky libër, përmes ilustrimeve të këndshme, argëtuese dhe didaktike, i njeh të vegjlit me lodra të ndr..

Bota e bebes - Natyra

Bota e bebes - Natyra

580 L

Ky libër i njeh bebet me natyrën dhe dukuritë e saj: qiellin, hënën e yjet, shiun, erën dhe ylberi..

Bota e bebes - Ngjyrat

Bota e bebes - Ngjyrat

580 L

Ky libër shumë natyrshëm i njeh fëmijët me disa kafshë, fruta ose sende të dashura për ta, si dhe ..

Bota e bebes - Trupi

Bota e bebes - Trupi

580 L

Ky libër, i ilustruar me bebe që tregojnë me gisht pjesët e tyre të trupit, i mëson fëmijët të njo..

Bota rreth nesh

Bota rreth nesh

1,350 L

Libri “Bota rreth nesh” i njeh fëmijët me gjithçka që ndodhet në Tokë: qytetin e zhurmshëm dhe fermë..

Brakiozauri

Brakiozauri

550 L

Libri “Brakiozauri – dinozauri më i gjatë” i serisë “Dinozaurët” flet për këtë lloj dinozauri katërk..

Bubi gjumash

Bubi gjumash

1,080 L

Duke vendosur dorën në gojën e bubit gjumash, i cili vetëm do të flejë gjumë, fëmijët argëtohen me h..

Çarli Çaplin

Çarli Çaplin

550 L

I lindur në Londër (Mbretëria e Bashkuar), Çarli Çaplin është një nga figurat kryesore të historisë ..

Çfarë muzike!
New

Çfarë muzike!

1,100 L

Të guximshëm, rebelë, revolucionarë: “Çfarë muzike”! Në të pasqyrohen të gjithë grupet legjendare të..

Çfarë tmerri!

Çfarë tmerri!

420 L

Tomi ka një detyrë të veçantë: ai duhet të kujdeset për Lolën dhe Zhaden, vajzën e vogël të kushërir..

Çfarë zbulimi! Histori idesh të rrufeshme

Çfarë zbulimi! Histori idesh të rrufeshme

620 L

Disa nga problemet që i kanë shtyrë shkencëtarët dhe shpikësit që të bëjnë zbulime të mëdha që ndrys..

Dashuria është e bukur

Dashuria është e bukur

420 L

Lola është shumë e gëzuar: ajo do të shkojë në një dasmë. Por, më e bukura ... ajo do të jetë shoqër..

David Koperfildi

David Koperfildi

560 L

David Koperfild është një djalë i vogël, që ka lindur kur i ati nuk ishte më në këtë botë. Kështu, e..

Dita ime e parë e shkollës

Dita ime e parë e shkollës

550 L

Fillimi i vitit të ri shkollor është një etapë që mund të shqetësojë shumë fëmijë, vajza e djem, veç..

Djemtë e rrugës "Pal"

Djemtë e rrugës "Pal"

560 L

Në një nga lagjet e Budapestit, ku po bëheshin gjithnjë e më shumë ndërtime, ndodhej ende një fushë ..

Doktor Gjithëdituri

Doktor Gjithëdituri

380 L

Një histori në 15 minutaDuke lexuar se si një fshatar i varfër bëhet “Doktor Gjithëdituri” dhe bëhet..

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.