Tefta Tashko Koço

Luan Rama & Sulid Kasemi

550 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030436

  • Availability: 441

  • text_vat

Authors: Luan Rama & Sulid Kasemi
Description: Tefta Tashko Koço (1910 - 1937), kjo bijë e një familjeje atdhetare, ishte ndër të parat soprano shqiptare, që solli muzikën operistike në vendin tonë. Bashkë me një grup artistësh ajo hodhi themelet e muzikës profesioniste shqiptare dhe njëkohësisht u bë një nga interpretueset më të shquara të këngës sonë popullore. Koleksioni i disqeve me këngët e saj është një dëshmi e bukur dashurie e përkushtimi ndaj artit dhe popullit të saj.
Publisher: Albas
Year: 2017
Pages: 64
ISBN: 978-9928-02-975-1
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.