Tableta e zgjuar

Albas

1,400 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030259

  • Availability: 292

  • text_vat

Authors: Albas
Description: Kjo është një enciklopedi moderne me një tabletë inteligjente për fëmijët! Përmban njohuri interesante rreth afsheve dhe fermës. Fëmijët mund ta heqin tabletën lehtësisht nga libri dhe mund të luajnë me të!

4 mundësi: Tinguj kafshësh, melodi argëtuese, pyetje interesante, lojëra të zgjuara

Publisher: Albas
Translated by: Sofiana Filipi
Year: 2015
Pages: 14
ISBN: 978-608-237-015-6
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.