Qytetaria 9

Veronika Duci, Rudina Rama, Juliana Ajdini

136 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030593

  • Availability: 904

  • text_vat

Authors: Veronika Duci, Rudina Rama, Juliana Ajdini
Description: Qytetaria 9 për klasën e 9-të të shkollës 9-vjeçare.
Publisher: Albas
Year: 2018
Pages: 80
ISBN: 978-9928-258-23-6
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.