Një Plak i Vitit të Ri ndryshe

Zhak Pusti

500 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030548

  • Availability: 491

  • text_vat

Authors: Zhak Pusti
Description: Marinarë dhe piratë nga të gjitha anët kanë krijuar një parajsë të vërtetë në një ishull të Oqeanit Indian. Jeta atje rrjedh ëmbël e qetë, derisa mbërrin Aldeberti, një fëmijë europian dhjetëvjeçar. Padashur, Aldeberti do të fusë shqetësimin në shpirtin e të gjithë miqve të rinj në “Ishullin e Mrekullueshëm” duke u folur atyre për Plakun e Vitit të Ri. Këmbëdrunjti i vjetër u përpoq shumë të qetësonte gjakrat, por fëmijët donin të dilnin: A ekziston Plaku i Vitit të Ri?
Publisher: Albas
Translated by: Iskra Thoma
Year: 2018
Pages: 96
ISBN: 978-9928-282-20-0
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.