Matematika 4

T. Cotton, C. Clissold, L. Glithro, Ch. Moseley, J. Rees

498 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030591

  • Availability: 1468

  • text_vat

Authors: T. Cotton, C. Clissold, L. Glithro, Ch. Moseley, J. Rees
Description: Matematika 4 për klasën e 4-t të shkollës 9-vjeçare.
Publisher: Albas
Translated by: Prof. as. Eglantina Kalluçi, Migert Xhaja
Year: 2018
Pages: 252
ISBN: 978-9928-258-22-9
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.