Maksi bëhet kampion futbolli

Christian Tielman & Sabine Krausshaar

350 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030113

  • Availability: 839

  • text_vat

Authors: Christian Tielman & Sabine Krausshaar
Description: Maksi dhe Paulina luajnë futboll. “Gol!” thërret Maksi. “Ne jemi kampionë bote!”. Por fqinjit të tij, Timit, i duket se më të fortët në futboll janë ai dhe shokët e tij. Kështu, ata vendosin të bëjnë një ndeshje futbolli mes dy skuadrave. Kush do ta fitojë “Kupën e Botës”!?
Publisher: Albas
Translated by: Klaudio Këllezi
Year: 2014
Pages: 24
ISBN: 978-9928-02-455-8
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.