TIK 4

Dr. Elvis Trandafili, Miranda Dervishaj, Nexhmije Doko

350 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030588

  • Availability: 1582

  • text_vat

Authors: Dr. Elvis Trandafili, Miranda Dervishaj, Nexhmije Doko
Description: TIK 4 për klasën e 4-t të shkollës 9-vjeçare.
Publisher: Albas
Year: 2018
Pages: 76
ISBN: 978-9928-258-17-5
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.