Gjuha shqipe 9

R. Petro, A. Jubani, A. Çerpja, L. Sula, I. Metani, A. Çepani

492 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030595

  • Availability: 1291

  • text_vat

Authors: R. Petro, A. Jubani, A. Çerpja, L. Sula, I. Metani, A. Çepani
Description: Gjuha shqipe 9 për klasën e 9-të të shkollës 9-vjeçare.
Publisher: Albas
Year: 2018
Pages: 320
ISBN: 978-9928-258-19-9
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.