Kimia 9

Philippa Gardom Hulme

300 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030594

  • Availability: 1650

  • text_vat

Authors: Philippa Gardom Hulme
Description: Kimia 9 për klasën e 9-të të shkollës 9-vjeçare.
Publisher: Albas
Translated by: Lumturi Xhezo
Year: 2018
Pages: 128
ISBN: 978-9928-258-24-3
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.