Histori 9

Menduh Dërguti, Dritan Egro, Sonila Boçi, Ledia Dushku

297 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030592

  • Availability: 1658

  • text_vat

Authors: Menduh Dërguti, Dritan Egro, Sonila Boçi, Ledia Dushku
Description: Histori 9 për klasën e 9-të të shkollës 9-vjeçare.
Publisher: Albas
Year: 2018
Pages: 180
ISBN: 978-9928-258-20-5
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.