Guximi që u duhet lumenjve

Emmanuelle Favier

800 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030542

  • Availability: 617

  • text_vat

Authors: Emmanuelle Favier
Description: Manushja është betuar të bëhet burrneshë. Që nga dita kur i presin shkurt flokët e artë, që ia djegin para kuvendit të burrave në një zjarr ku hedhin pajën e qepur për tri vite rresht, ajo vesh tirqit e burrave, vë qeleshen mbi kokë dhe të gjithë burrat e respektojnë dhe e konsiderojnë të barabartë me ta. Por ardhja e Adrianit, një krijesë me të shkuar enigmatike dhe vështrim magjepsës, do t’i zgjojë dëshira të ndaluara, duke i kujtuar se femra që ka ndrydhur brenda vetes është ende gjallë.

Realiteti i maleve merr ngjyra poetike në këtë roman magjepsës, që përcjell me forcë përplasjen e miteve të lashta me realitetin.

Për këtë roman Emmanuelle Favier ka marrë një seri çmimesh, mes të cilëve:

- Çmimi "Zbulimi i vitit", Société des Gens de Lettres", Paris

- Çmimi "Libri i preferuar i gjimnazistëve", Fondacioni Prince Pierre, Montekarlo

- Çmimi "Poulet-Malassis", Alençon

- Përzgjedhje "Libri i preferuar" libraritë “Cultura", Francë

Publisher: Albas
Translated by: Rina (Çela) Grasset
Year: 2018
Pages: 160
ISBN: 978-9928-282-35-4
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.