Gjuha shqipe 4

Rita Petro, Dhurata Shehri, Natasha Pepivani

460 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030590

  • Availability: 3088

  • text_vat

Authors: Rita Petro, Dhurata Shehri, Natasha Pepivani
Description: Gjuha shqipe 4 për klasën e 4-t të shkollës 9-vjeçare.
Publisher: Albas
Year: 2018
Pages: 252
ISBN: 978-9928-258-18-2
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.