Dita ime e parë e shkollës

Berja Garcia Sabajes & Armelle Modere

550 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030238

  • Availability: 1534

  • text_vat

Authors: Berja Garcia Sabajes & Armelle Modere
Description: Fillimi i vitit të ri shkollor është një etapë që mund të shqetësojë shumë fëmijë, vajza e djem, veçanërisht ata që shkojnë për herë të parë në shkollë. Ky libër, përmes përshkrimit të situatave të këndshme e argëtuese, synon që t’u heqë fëmijëve shqetësimin për ditën e parë të shkollës, duke i inkurajuar ata për këtë ditë të veçantë të jetës së tij. Në fund të librit ka disa aktivitete për vajza e djem, si dhe një udhëzues për të rriturit.
Publisher: Albas
Year: 2011
Pages: 36
ISBN: 978-9989-108-67-9
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.