Lartësi
New
Ulje

Lartësi

760 L950 L

Ngjarjet zhvillohen në Bullgarinë e vitit 1872, një periudhë ku lulëzuan komitetet revolucionare, që..

Peizazhe të pikturuara me çaj
New
Ulje

Peizazhe të pikturuara me çaj

800 L1,000 L

"Peizazhe të pikturuara me çaj" është romani i dytë më i njohur i Milorad Pavić, autorit serb që ish..

Vita
New
Ulje

Vita

840 L1,050 L

Nju-Jork, 1903: në qytetin e shanseve të mëdha, ku zbarkojnë dymbëdhjetë mijë të huaj çdo ditë, ku i..

Dashuria, fantasia
New
Ulje

Dashuria, fantasia

720 L900 L

Romani “Dashuria, fantasia” (lojëra të ndryshme tradicionale luftarake, kalërimi algjerian) është nj..

Instinkti i vdekjes
New
Ulje

Instinkti i vdekjes

800 L1,000 L

Nju-Jork, 1920. Sapo ka mbaruar Lufta e Parë Botërore dhe trazirat e viteve ‘20 nuk kanë filluar end..

Qeni
New
Ulje

Qeni

720 L900 L

Në këtë roman të jashtëzakonshëm, sa komik, aq edhe të thellë në aspektin filozofik, autori i vlerës..

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.