Gjuha shqipe 5

Rita Petro, Dhurata Shehri, Natasha Pepivani

570 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030629

  • Availability: 3055

  • text_vat

Authors: Rita Petro, Dhurata Shehri, Natasha Pepivani
Description: Gjuha shqipe 5 për klasen e 5-të të shkollës 9-vjeçare.
Publisher: Albas
Year: 2019
Pages: 292
ISBN: 978-9928-282-73-6
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.