ars albanika

Prof. Dr. Stefan Çapaliku

1,000 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030295

  • Availability:244

  • VAT is included in the price!

Authors:Prof. Dr. Stefan Çapaliku
Description:Stefan Çapaliku u lind në Shkodër në vitin 1965. Ai është diplomuar për gjuhë letërsi shqipe në Universitetin e Tiranës në vitin 1988. Më 1995 përfundoi doktoraturën. Prej vitit 1998 jeton në Tiranë. Ai është nderuar me çmmime kombëtare dhe ndërkombëtare dhe është nominuar për çmimin “Europa” për realitete të reja evropiane. Kohët e fundit kontributet e Stefan Çapalikut janë shtrirë edhe në regjinë skenike dhe filmike.


Vepra të tjera të autorit:

Asgjë më shumë se kaq s`ka ndohë, Shkodër, 1993. Poezi.

Kohë e ndaluar, Shkodër, 1994. Poezi.

Fishta satirik, Shkodër, 1995. Ese.

Kronikë në lindje, Shkodër, 1996. Roman

Prijës për gjeografinë dhe sociologjinë e letërsisë shqipe, Tiranë, 1997. Ese.

Letërsia e interpretuar, Tiranë, 1998. Ese.

Fjalë për fjalë, Tiranë, 2000. Poezi.

Tregime për Anën, Tiranë, 2002. Tregime.

Pesë drama dhe një korn anglez, Tiranë, 2004, Drama.

I vetëm në Europë, Tiranë, 2005. Ese.

Estetika moderne, Tiranë, 2006. Ese.

Allegrtto Albania dhe drama të tjera, Tiranë, 2006. Drama.

Pesë komedi të përgjakshme, Tiranë, 2010. Drama.Libri i vogël i dramatikës, Tiranë, 2011. Tri drama, Prishtinë, 2014. Drama.

On Albanian Contemporary Art, Tiranë, 2015. Ese.

Secili çmendet simbas mënyrës së vet, Tiranë, 2016. Roman.

Publisher:Albas
Year:2017
Pages:308
ISBN:978-9928-02-816-7
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products