Aleksandër Moisiu
Ulje

Aleksandër Moisiu

385 L550 L

Unë linda në vitin 1879 në Trieste. Prindërit e mi ishin Kostandin Moisiu nga Kavaja dhe Amalia de R..

Ismail Qemali
Ulje

Ismail Qemali

385 L550 L

Ismail Qemal Vlora lindi në Vlorë më 24 janar 1844, në një familje të madhe, të nderuar e të njohur ..

Ana flokëkuqja
Ulje

Ana flokëkuqja

448 L560 L

Methju dhe motra e tij, Marila, kishin vendosur të birësonin një djalë, që t’i ndihmonte në fermën e..

Ana flokëkuqja. Vajza e Çatiblertës
Ulje

Ana flokëkuqja. Vajza e Çatiblertës

880 L1,100 L

“Ana flokëkuqja” e autorit kanadez L. M. Montgomery është varianti i plotë i një prej romaneve klasi..

Ana Frank
Ulje

Ana Frank

440 L550 L

Ana Frank lindi në Frankfurt, në vitin 1929. Tri vite më vonë, familjes së saj iu desh të emigronte ..

Aurora dhe fustani shumëngjyrësh
Ulje

Aurora dhe fustani shumëngjyrësh

315 L450 L

Në librin e dytë të serisë “Ariu i Bardhë i Ëndrrave”, do të gjeni dashurinë dhe pasionin e një vajz..

Aventurat e Hakëlberi Finit
Ulje

Aventurat e Hakëlberi Finit

448 L560 L

Të gjithë fëmijët që e njohin të famshmin Tom Sojeri, në botimin më të ri të klasikëve për të vegjël..

Aventurat e Lusit në kuzhinë
Ulje

Aventurat e Lusit në kuzhinë

840 L1,200 L

Libri “Aventurat e Lusit në kuzhinë” sjell disa receta të thjeshta për fëmijë, që përgatiten vetëm m..

Aventurat e Tobit
Ulje

Aventurat e Tobit

266 L380 L

“Aventurat e Tobit” është i përshtatshëm për fëmijët e moshës 5-8 vjeç. Në këtë libër fëmijët do të:..

Bëmat e Estes dhe Kokosë: Ne të tre
Ulje

Bëmat e Estes dhe Kokosë: Ne të tre

400 L500 L

Janë tri fëmijë të një familjeje të lumtur që jetojnë mes paqes, haresë dhe dashurisë, ditët e rritj..

Bëmat e Estes dhe Kokosë: Një vit më shumë
Ulje

Bëmat e Estes dhe Kokosë: Një vit më shumë

400 L500 L

Sapo ka dalë në treg libri i parë me tregime i serisë "Bëmat e Estes dhe Kokosë", një vit më shumë, ..

Beni dhe Ana
Ulje

Beni dhe Ana

400 L500 L

"Beni dhe Ana" është një roman për fëmijë mjaft i këndshëm. Aty flitet për dashurinë fëmijërore mes ..

Blloku argëtues i kopshtit “Mëso dhe argëtohu”
Ulje

Blloku argëtues i kopshtit “Mëso dhe argëtohu”

360 L450 L

Për fëmijë mbi tre vjeç vjen blloku argëtues i kopshtit “Mëso dhe argëtohu”. Ky bllok përmban ushtri..

Blloku argëtues i kopshtit “Numëro dhe shkruaj”
Ulje

Blloku argëtues i kopshtit “Numëro dhe shkruaj”

360 L450 L

Seria për fëmijë “Mëso dhe luaj” përmban 3 blloqe argëtuese për fëmijë 3-5 vjeç dhe 3 libra për par..

Blloku argëtues i kopshtit “Shkronjat dhe numrat”
Ulje

Blloku argëtues i kopshtit “Shkronjat dhe numrat”

360 L450 L

Seria për fëmijë “Mëso dhe luaj” përmban 3 blloqe argëtuese për fëmijë 3-5 vjeç dhe 3 libra për par..

Çarli Çaplin
Ulje

Çarli Çaplin

440 L550 L

I lindur në Londër (Mbretëria e Bashkuar), Çarli Çaplin është një nga figurat kryesore të historisë ..

David Koperfildi
Ulje

David Koperfildi

448 L560 L

David Koperfild është një djalë i vogël, që ka lindur kur i ati nuk ishte më në këtë botë. Kështu, e..

Djemtë e rrugës "Pal"
Ulje

Djemtë e rrugës "Pal"

448 L560 L

Në një nga lagjet e Budapestit, ku po bëheshin gjithnjë e më shumë ndërtime, ndodhej ende një fushë ..

Don Kishoti
Ulje

Don Kishoti

448 L560 L

Don Kishoti mendon se është një kalorës si në kohët e vjetra. Po sigurisht që ditët e sotme nuk ka ..

Dora d'Istria
Ulje

Dora d'Istria

385 L550 L

Dora d`Istria me emrin e vërtetë Elena Gjika, lindi në Rumani në vitin 1828 dhe vdiq në Firence në v..

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.