Koni, Pauli dhe problemet me shoqërinë

Dagmar Hoßfeld

650 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030230

  • Availability:127

  • VAT is included in the price!

Authors:Dagmar Hoßfeld
Description:Shkollat 9-vjeçare po stërviten për Lojërat Rinore Mbarëkombëtare. Koni është pjesëtare e skuadrës së atletikës të shkollës së saj. Kjo i dhuron kënaqësi, por i merr edhe shumë kohë. Ajo nuk dëshiron as të heqë dorë nga stërvitja, por as të lërë pas dore shoqet e saj dhe Filipin. Teksa ajo përpiqet t’i përballojë të gjitha këto, Paulit i duhet të luftojë me problemet e tij. Koni dhe shoqet e saj e kuptojnë që ai ka nevojë për mbështetjen e tyre, edhe pse ai i refuzon. A do të munden ata ta ndihmojnë Paulin?
Publisher:Albas
Translated by:Ina Metani
Year:2015
Pages:176
ISBN:978-9928-02-495-4
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.