Koni, Filipi dhe puthja në dëborë

Dagmar Hoßfeld

650 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030234

  • Availability:790

  • VAT is included in the price!

Authors:Dagmar Hoßfeld
Description:Filipi i ka dhuruar Konit një kalendar për Krishtlindje. Kur nga dritareza e vogël që ndodhej mbi të u shfaq një zemër, ajo ndjeu se kjo Krishtlindje do të ishte shumë romantike dhe e bukur. Por pastaj mori vesh që planet e Filipit ishin ndryshe nga sa e kishte imagjinuar dhe aspak romantike. A do të mundet Koni të shpëtoje festën e saj të Krishtlindjes dhe ta kalojë atë me Filipin?
Publisher:Albas
Translated by:Ina Metani
Year:2015
Pages:184
ISBN:978-9928-02-618-7
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.