Koni, Billi dhe banda e vajzave

Dagmar Hoßfeld

650 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030277

  • Availability:463

  • VAT is included in the price!

Authors:Dagmar Hoßfeld
Description:Koni duhet t’i dalë në krahë Billit. Tanja, një nxënëse e klasës paralele, keqtrajton shokët e saj të klasës. Papritur ajo e ka kapur me Billin. Ç’mund të bëjë Koni për shoqen e saj? Si mund ta ndihmojë Billin, për të shpëtuar nga banda e Tanjës? Për fat, me të është edha Ana me Dinën. Shoqet e vërteta mund t’i besojnë njëra-tjetrës. Me ta është edhe Filipi, gjithnjë i gatshëm për të ndihmuar.
Publisher:Albas
Translated by:Ina Metani
Year:2016
Pages:174
ISBN:978-9928-02-638-5
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.