Age

Refine Search

Aleksandër Moisiu
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Aleksandër Moisiu

550 L

Unë linda në vitin 1879 në Trieste. Prindërit e mi ishin Kostandin Moisiu nga Kavaja dhe Amalia de R..

Aventurat e Pinokut (për të vegjël)
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Aventurat e Pinokut (për të vegjël)

560 L

Personazhi i Pinokut vjen në një përkthim të ri, të këndshëm dhe shumë argëtues, Ju do të njiheni me..

Ç'natë e mrekullueshme
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Ç'natë e mrekullueshme

1,200 L

Ç’natë e mrekullueshme është mbrëmja e Krishtlindjes! Është plot me pritje, entuziazëm dhe me shpres..

Ismail Qemali
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Ismail Qemali

550 L

Ismail Qemal Vlora lindi në Vlorë më 24 janar 1844, në një familje të madhe, të nderuar e të njohur ..

Tereza e Kalkutës
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Tereza e Kalkutës

550 L

Lindi në Shkup, por pjesën më të madhe të jetës së saj Nënë Tereza e Kalkutës e kaloi në Indi, duke ..

1 Pema e familjes
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

1 Pema e familjes

550 L

Pema e familjes është një skemë që tregon paraardhësit. Ata janë njerëz të familjes sate që kanë lin..

2 Nga se përbëhen gjërat?
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

2 Nga se përbëhen gjërat?

550 L

Karamelet bëhen prej sheqeri, ndërsa sheqeri bëhet prej bimëve. Trikoja jote mund të jetë bërë me le..

3 R-të Ripërdorim, Reduktim, Riciklim
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

3 R-të Ripërdorim, Reduktim, Riciklim

550 L

Tri R-të na mësojnë shumë gjëra që ne mund të bëjmë për të mbajtur pastër mjedisin. Kur ulim sasinë ..

4 Elementet
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

4 Elementet

550 L

Djemtë dhe vajzat në këtë libër zbulojnë katër elementet bazë: ajrin, tokën, ujin dhe zjarrin. Fëmij..

5 Shqisat
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

5 Shqisat

550 L

Në këtë libër djemtë dhe vajzat zbulojnë pesë shqisat e tyre: të parit, të dëgjuarit, të nuhaturit, ..

6 Si lëvizim?
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

6 Si lëvizim?

550 L

Përpara se bebet të mësojnë të ecin me të dyja këmbët, ato fillojnë të lëvizin këmbadorazi. Fëmijët,..

9 miqtë e mi
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

9 miqtë e mi

1,000 L

Ky libër, hartuar në përputhje me programin e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës për edukimin parash..

A je i turpshëm?
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

A je i turpshëm?

550 L

Fëmijët të cilët janë të turpshëm, shpesh janë të shqetësuar dhe ndihen të keqkuptuar. Libri “A je i..

A ke ndonjë sekret?
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

A ke ndonjë sekret?

550 L

Sa mirë është të mbash një sekret... por nëse ky sekret të bën të ndihesh mirë ty dhe dikë tjetër. K..

Alarmet e qytetit Sdikuisht
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Alarmet e qytetit Sdikuisht

800 L

Është koha të rikthehemi në portat e qytetit fantastik të Sdikuishtit, për t’u takuar sërish me Kokë..

Albert Ainshtajn
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Albert Ainshtajn

550 L

Lindi në Ulm, një qytet në jug të Gjermanisë, që kishte nje katedrale madhështore. Ai u cilësua nga ..

Ana flokëkuqja
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Ana flokëkuqja

560 L

Methju dhe motra e tij, Marila, kishin vendosur të birësonin një djalë, që t’i ndihmonte në fermën e..

Ana flokëkuqja. Vajza e Çatiblertës
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Ana flokëkuqja. Vajza e Çatiblertës

1,100 L

“Ana flokëkuqja” e autorit kanadez L. M. Montgomery është varianti i plotë i një prej romaneve klasi..

Ana Frank
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Ana Frank

550 L

Ana Frank lindi në Frankfurt, në vitin 1929. Tri vite më vonë, familjes së saj iu desh të emigronte ..

Anija e Leos
Notice: Undefined variable: text_new in /home/libraria/public_html/catalog/view/theme/librarialbas/template/product/category.tpl on line 117

Anija e Leos

670 L

Leoja i vogël ka një anije të bukur. Përmes këtij libri tregohet se si një ditë ai niset për peshkim..