Notice: Undefined index: digital in /home/libraria/public_html/system/storage/modification/catalog/model/catalog/product.php on line 403Notice: Undefined index: digital in /home/libraria/public_html/system/storage/modification/catalog/model/catalog/product.php on line 403Notice: Undefined index: digital in /home/libraria/public_html/system/storage/modification/catalog/model/catalog/product.php on line 403 Aventurat e Pinokut (për të vegjël)

Aventurat e Pinokut (për të vegjël)

Carlo Collodi

560 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030038

  • Availability:697

  • VAT is included in the price!

Authors:Carlo Collodi
Description:Personazhi i Pinokut vjen në një përkthim të ri, të këndshëm dhe shumë argëtues, Ju do të njiheni me aventurat e kukullës prej druri, që s’do të shkojë në shkollë dhe që futet në telashe të njëpasnjëshme. Por ai ia del në fund të bëhet një djalë prej vërteti, sepse është zemërmirë, i do dhe i ndihmon të gjithë ata që has gjatë aventurave të tij, dhe veçanërisht do babanë e vet, Xhepeton e moshuar, dhe Zanën, mirëbërësen e tij të kudogjendur.
Publisher:Albas
Translated by:Lejbjana Hyseni
Prepared by:Roberto Piumini
Year:2015
Pages:80
ISBN:978-9928-02-609-5
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products