Aventurat e Tom Sojerit (për të vegjël)

Mark Twain

560 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030048

  • Availability:322

  • VAT is included in the price!

Authors:Mark Twain
Description:Djaloshi çapkën, Tom Sojer dhe miku i tij Hak Fin rikthehen me aventurat e tyre në brigjet e Misisipit. Gardhit i duhet një dorë bojë, por Tomi përton si dreqi. Si do të shpëtojë ai nga kjo angari? Aventura me piratë, shpella si labirint dhe thesare të fshehura presin lexuesit e vegjël në faqet e këtij libri.
Publisher:Albas
Translated by:Viola Dona
Prepared by:Guido Sgardoli
Year:2014
Pages:80
ISBN:978-9928-02-441-1
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products