Aleksandër Moisiu
Ulje

Aleksandër Moisiu

440 L550 L

Unë linda në vitin 1879 në Trieste. Prindërit e mi ishin Kostandin Moisiu nga Kavaja dhe Amalia de R..

Aventurat e Pinokut (për të vegjël)
Ulje

Aventurat e Pinokut (për të vegjël)

448 L560 L

Personazhi i Pinokut vjen në një përkthim të ri, të këndshëm dhe shumë argëtues, Ju do të njiheni me..

Ç'natë e mrekullueshme
Ulje

Ç'natë e mrekullueshme

960 L1,200 L

Ç’natë e mrekullueshme është mbrëmja e Krishtlindjes! Është plot me pritje, entuziazëm dhe me shpres..

Ismail Qemali
Ulje

Ismail Qemali

440 L550 L

Ismail Qemal Vlora lindi në Vlorë më 24 janar 1844, në një familje të madhe, të nderuar e të njohur ..

Tereza e Kalkutës
Ulje

Tereza e Kalkutës

440 L550 L

Lindi në Shkup, por pjesën më të madhe të jetës së saj Nënë Tereza e Kalkutës e kaloi në Indi, duke ..

1 Pema e familjes
Ulje

1 Pema e familjes

440 L550 L

Pema e familjes është një skemë që tregon paraardhësit. Ata janë njerëz të familjes sate që kanë lin..

2 Nga se përbëhen gjërat?
Ulje

2 Nga se përbëhen gjërat?

440 L550 L

Karamelet bëhen prej sheqeri, ndërsa sheqeri bëhet prej bimëve. Trikoja jote mund të jetë bërë me le..

3 R-të Ripërdorim, Reduktim, Riciklim
Ulje

3 R-të Ripërdorim, Reduktim, Riciklim

440 L550 L

Tri R-të na mësojnë shumë gjëra që ne mund të bëjmë për të mbajtur pastër mjedisin. Kur ulim sasinë ..

4 Elementet
Ulje

4 Elementet

440 L550 L

Djemtë dhe vajzat në këtë libër zbulojnë katër elementet bazë: ajrin, tokën, ujin dhe zjarrin. Fëmij..

5 Shqisat
Ulje

5 Shqisat

440 L550 L

Në këtë libër djemtë dhe vajzat zbulojnë pesë shqisat e tyre: të parit, të dëgjuarit, të nuhaturit, ..

6 Si lëvizim?
Ulje

6 Si lëvizim?

440 L550 L

Përpara se bebet të mësojnë të ecin me të dyja këmbët, ato fillojnë të lëvizin këmbadorazi. Fëmijët,..

9 miqtë e mi
Ulje

9 miqtë e mi

800 L1,000 L

Ky libër, hartuar në përputhje me programin e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës për edukimin parash..

A je i turpshëm?
Ulje

A je i turpshëm?

440 L550 L

Fëmijët të cilët janë të turpshëm, shpesh janë të shqetësuar dhe ndihen të keqkuptuar. Libri “A je i..

A ke ndonjë sekret?
Ulje

A ke ndonjë sekret?

440 L550 L

Sa mirë është të mbash një sekret... por nëse ky sekret të bën të ndihesh mirë ty dhe dikë tjetër. K..

Albert Ainshtajn
Ulje

Albert Ainshtajn

440 L550 L

Lindi në Ulm, një qytet në jug të Gjermanisë, që kishte nje katedrale madhështore. Ai u cilësua nga ..

Ana flokëkuqja
Ulje

Ana flokëkuqja

448 L560 L

Methju dhe motra e tij, Marila, kishin vendosur të birësonin një djalë, që t’i ndihmonte në fermën e..

Ana flokëkuqja. Vajza e Çatiblertës
Ulje

Ana flokëkuqja. Vajza e Çatiblertës

880 L1,100 L

“Ana flokëkuqja” e autorit kanadez L. M. Montgomery është varianti i plotë i një prej romaneve klasi..

Ana Frank
Ulje

Ana Frank

440 L550 L

Ana Frank lindi në Frankfurt, në vitin 1929. Tri vite më vonë, familjes së saj iu desh të emigronte ..

Anija e Leos
Ulje

Anija e Leos

536 L670 L

Leoja i vogël ka një anije të bukur. Përmes këtij libri tregohet se si një ditë ai niset për peshkim..

Arkitekt Sinani
Ulje

Arkitekt Sinani

440 L550 L

Më quajnë Sinan, Arkitekt Sinani. Kam lindur më 29 maj, kurse vitlindja, për shkak të ndryshimit të ..

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.